ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Διάσημος ιολόγος προειδοποιεί: «Οι χώρες που εμβολιάστηκαν κατά Covid-19 θα υποστούν μείωση πληθυσμού της τάξεως του 40%»!

«Θα εμφανιστεί μία εξαιρετικά μολυσματική παραλλαγή στις εμβολιασμένες χώρες»

Διάσημος ιολόγος προειδοποιεί: «Οι χώρες που εμβολιάστηκαν κατά Covid-19 θα υποστούν μείωση πληθυσμού της τάξεως του 40%»!

Ο Γκερτ Βάντεν Μπος, ιολόγος και παλαιότερα εργαζόμενος στο GAVI και στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον Στίβεν Κιρς, προειδοποίησε για μια τεράστια μείωση του πληθυσμού, της τάξεως ακόμα και του 40% σε χώρες των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών εμβολιάστηκε κατά Covid-19!

Υποστηρίζει επίσης ότι ο Covid δεν μπορεί να καταπολεμηθεί με ενέσεις mRNA γιατί συνεχίζει να μεταλλάσσεται.

«Οι μεταλλάξεις δεν περιορίζονται πλέον στην πρωτεΐνη ακίδας, η οποία υποδηλώνει αυξημένη δραστηριότητα των CTL (κυτταροτοξικών Τ κυττάρων) για την μείωση της μολυσματικότητας του ιού», αναφέρει.

«Και αυτή η δραστηριότητα CTL είναι υπεύθυνη για τη μείωση των Τ-λεμφοκυττάρων, τα οποία στην πραγματικότητα αυξάνουν τα εξουδετερωτικά αντισώματα που αποτρέπουν την λοιμογόνο δύναμη».

Επισημαίνει ότι ο εμβολιασμός μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού κάνει τους ιούς ισχυρότερους αντί να τους νικήσει.

Ο Μπος εξήγησε ότι στις ανεπτυγμένες χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, τα κύματα των σοβαρών ασθενειών αυξάνονται.

«Στο τέλος, αυτή η εξέλιξη θα οδηγούσε αναπόφευκτα στην εμφάνιση μιας εξαιρετικά μολυσματικής παραλλαγής που θα πυροδοτούσε κύματα νοσηλειών και σοβαρών ασθενειών στις χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού», τόνισε ο Μπος

Ο ειδικός προειδοποίησε ότι αυτές οι εξαιρετικά εμβολιασμένες χώρες θα υποστούν σύντομα έναν άνευ προηγουμένου αριθμό θανάτων!

«Κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα δούμε κάτι εντελώς νέο όσον αφορά το μέγεθος του κύματος νοσηρότητας και, δυστυχώς, της θνησιμότητας που έρχεται στο δρόμο μας», είπε.

Ο Kιρς ζήτησε από τον Μπος τι θα συνεπαγόταν αυτό το “πρωτοφανές” μελλοντικό φαινόμενο.

«Σε ορισμένους εξαιρετικά εμβολιασμένους πληθυσμούς… δεν θα με εξέπληττε αν παρατηρούσαμε μία σοβαρή μείωση του πληθυσμού, ίσως έως και 30 ή 40 τοις εκατό», είπε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.