ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτό είναι το συστατικό σε μια δίαιτα που μας βοηθά να χάσουμε κιλά

Αυτό είναι το συστατικό σε μια δίαιτα που μας βοηθά να χάσουμε κιλά

Κάθε φορά που ξεκινάμε μια δίαιτα προσπαθούμε να τρώμε λιγότερο για να μειώσουμε τις θερμίδες. Υπάρχουν όμως κάποιες τροφές που πρέπει να τις τρώμε σε μεγαλύτερη ποσότητα από πριν αν θέλουμε να ξυπνήσουμε τον μεταβολισμό μας και να χάσουμε κιλά πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Βασικός κανόνας σε κάθε δίαιτα αλλά και σε μια ισορροπημένη διατροφή είναι να προσθέτουμε λαχανικά σε κάθε γεύμα. Με λίγα λόγια «αν δεν τρώμε λαχανικά, δεν θα αδυνατίσουμε». Ακόμα κι αν μειώσουμε τα γλυκά, την ποσότητα της μερίδας ή το βραδινό, τα λαχανικά παραμένουν το μοναδικό συστατικό που μας χορταίνει, κάνει καλό στην υγεία του οργανισμού και προωθεί την απώλεια βάρους.

3 λόγοι που θα σας πείσουν να προσθέσετε λαχανικά στη δίαιτά σας
1.Μπορείτε να φάτε όσα θέλετε και να χορτάσετε χωρίς να πάρετε πολλές θερμίδες

2.Σας επιτρέπουν να τρώτε αργά το φαγητό σας και άρα να χορταίνετε πιο γρήγορα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3.Προσφέρουν πολύτιμες φυτικές ίνες που σας κάνουν να τρώτε λιγότερο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.