ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτές οι τροφές και οι βιταμίνες μας προστατεύουν από το σύνδρομο burnout

Αυτές οι τροφές και οι βιταμίνες μας προστατεύουν από το σύνδρομο burnout

To σύνδρομο του burnout χαρακτηρίζεται από την πολλή δουλειά, το πολύ στρες και τον οργανισμό σας να βρίσκεται στα όρια του και μία “ανάσα” από την κατάρευση.

Τρεις στις πέντε γυναίκες πάσχουν από σύνδρομο burnout χωρίς να το ξέρουν αφού υπάρχει πάντα μια καλή δικαιολογία για την κούραση. Και μπορεί να είναι δύσκολο να απαλλαγεί κανείς από το στρες αλλά τουλάχιστον, όπως εξηγούν στο τελευταίο τους άρθρο οι New York Times μπορεί να είναι καλύτερα προετοιμασμένος.

Βιταμίνες; Όλες καλές!

Mαγνήσιο και ποτάσιο για την κούραση, ψευδάργυρος με βιταμίνη Α που δρουν συνεργατικά, σελήνιο με βιταμίνη Ε, βιταμίνη Β9 για την σύνθεση των νευροδιαβιβαστών, ασβέστιο για την κούραση και τον ύπνο και βέβαια, βιταμίνη C. Όχι μόνο για τους κλασικούς λόγους, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού από τις ιώσεις, αλλά και για το κολλαγόνο του δέρματος σε συνδυασμό με μαγνήσιο και την απορρόφηση του σιδήρου.

«Καθαρή» διατροφή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι detox δίαιτα -μια μέρα με νερό και ανανά μόνο παραπάνω εξάντληση μπορεί να φέρει- αλλά «καθαρή» διατροφή. Που σημαίνει ότι αφαιρείτε οτιδήποτε επεξεργασμένο και κρατάτε την καθαρή μορφή των προϊόντων. Ένα ψωμί ολικής είναι καλύτερο από ένα λευκό και το μέλι πιο αποτελεσματικό από τη ζάχαρη. Με άλλα λόγια, επιστρέψτε στα βασικά: ένα βραστό αυγό, ένα μήλο, μερικά αμύγδαλα και καρύδια, ένα προβιοτικό γιαούρτι, ένα ψάρι ή ακόμα, ένα μπολ μαύρο ρύζι. Όσο πιο απλά τόσο πιο καλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.