ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτές είναι οι 5 τροφές που πρέπει να αποφύγουμε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Τι αποκάλυψε διαιτολόγος

Αυτές είναι οι 5 τροφές που πρέπει να αποφύγουμε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Τα Χριστούγεννα είναι πλέον εδώ και αρκετοί είναι εκείνοι που σκέφτονται ότι θα… ξεφύγουν λόγω της πληθώρας των τροφών στο εορταστικό τραπέζι.

Ωστόσο, μια διαιτολόγος αποκαλύπτει τις 5 τροφές που πρέπει να αποφύγουμε.

Πολλές φορές όταν βρισκόμαστε μπροστά σε πληθώρα φαγητών, μπορεί να μας δημιουργηθεί μια μικρή σύγχυση. Εδώ μας βοηθά το να τοποθετήσουμε στο πιάτο μας ότι εμείς επιθυμούμε έτσι ώστε να αποφύγουμε το τσιμπολόγημα.

Οι ειδικοί στη διατροφή σημείωσαν στην βρετανική Daily Mail ότι τα κράκερ, τα καπνιστά ψάρια, όπως είναι ο καπνιστός σολομός, και τα αλλαντικά είναι οι τροφές που θα απέφευγαν στο εορταστικό τραπέζι.

Ο λόγος είναι το αλάτι που είναι μία από τις κύριες αιτίες υπέρτασης, η οποία με τη σειρά της αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης καλό είναι να αποφύγετε τα αναψυκτικά που περιέχουν πολλή ζάχαρη και τα γλυκά, (όπως μπισκότα, μελομακάρονα και κουραμπιέδες) που υπάρχουν στις πιατέλες πριν ξεκινήσετε το φαγητό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.