ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Il Sole 24 Ore: «Στα 74 εκατ. ευρώ έφτασε η αξία των ελληνικών εξαγωγών φέτας προς την Ιταλία και αυξάνεται»

Τι αναφέρει το ιταλικό μέσο

Il Sole 24 Ore: «Στα 74 εκατ. ευρώ έφτασε η αξία των ελληνικών εξαγωγών φέτας προς την Ιταλία και αυξάνεται»

Η οικονομική εφημερίδα του Μιλάνου, «Il Sole 24 Ore» κάνει λόγο, σε άρθρο της, για τη συνεχή αύξηση των ελληνικών εξαγωγών φέτας προς την Ιταλία. 

«Οι πωλήσεις της αγγίζουν συνολικά τα 74 εκατ. ευρώ και αυξάνονται διαρκώς, ενώ τα περισσότερα από τα υπόλοιπα φρέσκα τυριά, συνεχίζουν να χάνουν έδαφος. Στα ιταλικά σούπερ μάρκετ, πλέον, πωλούνται ποσότητες φέτας τρεις φορές μεγαλύτερες σε σχέση με τα υπόλοιπα τυριά από πρόβειο γάλα», γράφει η εφημερίδα.

feta_sole

«Επί του συνόλου των εξαγωγών, η Ιταλία απορροφά περίπου το 11% (το 70% στη Γερμανία), αλλά το ποσοστό αυτό, χρόνο με το χρόνο αυξάνεται. Μια καθόλου απογοητευτική επίδοση, για ένα προϊόν το οποίο, μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν άγνωστό ή το πολύ-πολύ έμοιαζε με ένα είδος αναμνηστικού των διακοπών στην Ελλάδα», προσθέτει η Sole.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ιταλική εφημερίδα, τέλος, υπογραμμίζει ότι το παραδοσιακό τυρί δεν χρησιμοποιείται, πλέον, μόνον στη γνωστή χωριάτικη σαλάτα, αλλά και σε πιο «ψαγμένες» συνταγές, όπως, για παράδειγμα, στα μακαρόνια στο φούρνο, τα οποία κερδίζουν όλο και περισσότερους θιασώτες στο διαδίκτυο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.