ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μην την απορρίπτεις: Η παρεξηγημένη τροφή που μας γεμίζει ενέργεια

Δες γιατί πρέπει να την εντάξεις στη ζωή σου

Μην την απορρίπτεις: Η παρεξηγημένη τροφή που μας γεμίζει ενέργεια

Τη τελευταία 5ετία έχει αποκατασταθεί η φήμη τους, αφού οι επιστήμονες τα έχουν απαλλάξει από τις κατηγορίες για προβλήματα που δημιουργεί σε καρδιά και αρτηρίες. Όμως τα αυγά στη συνείδηση του κόσμου παραμένουν από τα τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγουν ή να καταναλώνουν λίγο.

Εκτός από τα πολλά πλεονεκτήματα που έχουν τα αυγά, όπως ότι είναι άριστη πηγή πρωτεϊνών, η τελευταία έρευνα μας δίνει άλλο ένα. Τα αυγά μας κρατούν ξύπνιους, όταν η υπνηλία μας χτυπάει την πόρτα.

Το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ απέδειξε ότι οι πρωτεΐνες του αυγού και ειδικά αυτές που υπάρχουν στο ασπράδι είναι πολύ πιο αποτελεσματικές για άμεση τόνωση απ’ ό,τι οι υδατάνθρακες που προσφέρουν σνακ, όπως σοκολάτες, μπισκότα και γλυκά.

Το πρωτεϊνικό μείγμα που υπάρχει στο αυγό ενεργοποιεί εκείνο το κομμάτι του εγκεφάλου που δίνει σήμα ότι πρέπει να μείνουμε ξύπνιοι και μας χαρίζει ενέργεια στο max.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για αυτό και το αυγό θα πρέπει να έχει σημαντική θέση στο πρωινό σας, ιδιαίτερα τις απαιτητικές ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.