Dr John Ure: «Όσοι εμβολιάστηκαν έχουν μείωση διάνοιας και αλλαγή προσωπικότητας»

«Πολύ ανησυχητικό που ο ΠΟΥ θέλει όλα τα μελλοντικά εμβόλια να είναι mRNA»

Dr John Ure: «Όσοι εμβολιάστηκαν έχουν μείωση διάνοιας και αλλαγή προσωπικότητας»

Ο Dr. John Ure Ιατρός Επείγουσας Ιατρικής και Οικογενειακής Ιατρικής για 40 χρόνια και μάχιμος ιατρός στον στρατό των ΗΠΑ αποκαλύπτει σε δημοσίευσή του ότι μετά τα εμβόλια παρατηρήθηκε μείωση της διάνοιας, της αντίδρασης στην εξουσία αλλά και της συμπόνιας, της αγάπης και της ζεστασιάς!

Όπως αναφέρει μάλιστα, αυτό που τον τρομάζει είναι πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει πλέον εγκρίνει όλα τα μελλοντικά εμβόλια να είναι τεχνολογίας MRNA όπως για παράδειγμα την κατασκευή ενός εμβολίου κατά της γρίπης με φορέα MRNA.

Να σημειώθεί ότι μετά την Γερμανία και στην Ιπαπωνίας ερευνούν τους μηχανισμούς με τους οποίους τα πειραματικά εμβόλια Covid-19 θα μπορούσαν να προκαλέσουν θανάτους και σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες στην Ελλάδα διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Στην Γερμανία ο Αντιπρόεδρος της Bundestag, δηλαδή της γερμανικής ομοσπονδιακής Βουλής, Βόλφγκανγκ Κουμπίτσκι, ζητά την διενέργεια αυτοψίας για όσους πέθαναν λίγο μετά την λήψη του εμβολίου κατά του Covid!

Στην Γερμανία υπάρχει ένα κύμα έντονης ανησυχίας ότι οι ξαφνικοί θάνατοι έχουν συγκεκριμένη αιτία και πλέον έχουν γίνει τόσο πολλοί που δεν μπορεί να αγνοείται η αιτία αυτή η οποία βάσει πιθανοτήτων είναι ο εμβολιασμός κατά Covid-19.

Στην Ελλάδα αντίθετα κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν παραπονιέται, δεν υπάρχει ούτε υποψία διεξαγωγής έρευνας και ταυτόχρονα η κυβέρνηση ακόμα πιέζει εργαζόμενους και συνταξιούχους να πάνε να εμβολιαστούν.

Σχετικά με τον Dr John Ure, δεν πρόκειται για έναν τυχαίο γιατρό.

Απέκτησε μεταπτυχιακό στην περιβαλλοντική βιολογία στο πανεπιστήμιο του Κολοράντο. Έχει τεράστια εμπειρία εργασίας σε πολλά ER’s συμπεριλαμβανομένων πολλών στρατιωτικών νοσοκομείων όπως το Fort Campbell, το Kentucky, το Fort Riley, το Kansas, η Air Force Base Whiteman, το Fort Leonard Wood, στο Missouri και το Fort Leavenworth, στο Kansas.

Εργάζεται επίσης για τις Υπηρεσίες Υγείας στην βόρεια Μοντάνα. Είναι ιδιωτικός πιλότος και ιεραπόστολος γιατρός. Έχει επίσης πιστοποιηθεί για τη θεραπεία του εθισμού στα οπιοειδή.

Aκολουθεί το άρθρο του:

«Μην κάνετε λάθος να αρνηθείτε το ότι βρισκόμαστε στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο αυτή την στιγμή.

Δεν είναι πόλεμος με σφαίρες και βόμβες, αλλά μάλλον βιολογικός. Ανησυχώ εδώ και χρόνια ότι θα μας επιτεθεί κάποιος νευρικός παράγοντας, ή βακτήρια ή ιοί. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν με εμβόλιο.

Ούτε φαντάστηκα ποτέ ότι οι άνθρωποι θα στέκονταν οικειοθελώς στην ουρά και θα σηκώσουν τα μανίκια τους για να το πάρουν.

Στην πραγματικότητα, δεν είναι καθόλου εμβόλιο αλλά σύνθεση ουσιών που θα αλλάξουν μόνιμα την γενετική σας σύνθεση. Έχει επίσης αναφερθεί ότι ο εμβολιασμός δεν εμποδίζει κάποιον να αποκτήσει Covid, ούτε δείχνει βελτίωση στην πορεία επούλωσης.

Ανησύχησα ότι υπήρχε πραγματικό πρόβλημα όταν μιλούσα με ανθρώπους και μου είπαν ότι οι συνάδελφοι, η οικογένεια και οι φίλοι τους είχαν αλλάξει.

Απλώς συμπεριφέρονταν διαφορετικά. Φαινόταν ότι η ικανότητά τους να σκέφτονται και να επεξεργάζονται πληροφορίες στην επίλυση προβλημάτων είχε μειωθεί. Έχω παρατηρήσει αυτές τις αλλαγές σε άτομα που γνωρίζω και συμπεριφέρονται ασυνήθιστα.

Επίσης το βασικό συναίσθημα της αγάπης, της συμπόνιας και της ζεστασιάς είχε φύγει. Έχω δηλώσει προηγουμένως ότι είμαστε ηλεκτροχημικά όντα.

Φαίνεται ότι η αύρα που περιβάλλει τον εμβολιασμένο έχει καταστραφεί. Όταν δίνετε μια αγκαλιά σε κάποιον που έχει εμβολιαστεί, υπάρχει ένα αίσθημα ψυχρότητας και αδιαφορίας αντί για την ζεστασιά και τα ευχάριστα συναισθήματα που είχατε προηγουμένως.

Έψαξα στη βιβλιογραφία για να μάθω τι ακριβώς μεταφέρεται από τους εμβολιασμένους σε μη εμβολιασμένους, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να αποκαλύψω τι συμβαίνει.

Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κάτι συμβαίνει, γιατί αναφέρεται ότι μια ανεμβολίαστη γυναίκα που πέρασε ένα βράδυ με τέσσερις εμβολιασμένες φίλες βίωσε μια ασυνήθιστη έμμηνο ρύση εκτός του κανονικού της κύκλου. Δεν φαίνεται να είναι καλή ιδέα να βρίσκεστε γύρω από εμβολιασμένα άτομα, αλλά αυτό δεν έχει τεκμηριωθεί οριστικά.

(…)

Έχω αναφερθεί προηγουμένως σε μια αντίδραση αντισωμάτων στο αντιγόνο του εμβολίου. Αντιγόνο είναι οποιοσδήποτε ξένος εισβολέας στο σώμα. Ένα θραύσμα θα μπορούσε να αναφέρεται ως αντιγόνο.

Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, το αντιγόνο είναι η πρωτεΐνη ακίδας που κωδικοποιεί το εμβόλιο MRNA.

Με άλλα λόγια, σε κάθε άτομο που υποβλήθηκε στο εμβόλιο ένα μικρό μέρος του ιού του κορωνοϊού εγχύθηκε στο σώμα του. Αυτές οι πρωτεΐνες ακίδας ταξιδεύουν σε όλη την κυκλοφορία του αίματος και βρίσκονται προσκολλημένες στο εσωτερικό τοίχωμα των αιμοφόρων αγγείων.

Όταν εντοπιστούν αυτά τα αντιγόνα, αναπτύσσεται μια αντίδραση αντισωμάτων. Μαζί με αυτό υπάρχει ένας καταρράκτης που αναπτύσσεται που είναι αδελφός με τον καταρράκτη πήξης και αναπτύσσεται ένας θρόμβος αίματος.

Τώρα υπάρχει πραγματικό πρόβλημα. Αναφέρεται ως πολυεστιακό επειδή εμφανίζεται σε πολλές τοποθεσίες, και όταν σχηματιστούν οι θρόμβοι τότε ο ιστός που τροφοδοτείται από τα μικροτριχοειδή πεθαίνει. Αυτό αναφέρεται ως νέκρωση ιστού και επεκτείνεται μέσω του ιστού.

Κατανοήστε ότι αυτό συμβαίνει σε όλα τα όργανα και τους ιστούς του σώματος, αλλά για αυτό το άρθρο επικεντρώνομαι στον εγκέφαλο και την καρδιά.

Στον εγκέφαλο, όταν αναπτύσσονται αυτές οι νεκρωτικές περιοχές, βλέπει κανείς αλλαγές στο άτομο, όπως στο Alzheimer και στην γεροντική άνοια.

Έχει παρομοιαστεί με αλλαγές που παρατηρούνται σε άτομα που στο παρελθόν υποβλήθηκαν σε φρικτή ιατρική θεραπεία όπως λοβοτομή, θεραπεία ηλεκτροσόκ ή θεραπεία σοκ με ινσουλίνη. Για να δείτε τα αποτελέσματα της θεραπείας με ηλεκτροσόκ, μπορείτε να δείτε την ταινία “One Flew Over The Cuckoo’s Nest”.

Η λοβοτομή γινόταν με σπρώξιμο μιας παγοκόλλησης στο πάνω μέρος της κόγχης του κάθε ματιού και στη συνέχεια περιστρεφόταν. Οι μετωπιαίοι λοβοί υπέστησαν σοβαρή και μόνιμη βλάβη.

Η θεραπεία με ηλεκτροσόκ συνίστατο στην τοποθέτηση ενός ηλεκτροδίου σε κάθε πλευρά της ένωσης του κροταφικού και μετωπιαίου λοβού και στη συνέχεια στην διέλευση μεγάλων ποσοτήτων ηλεκτρικού ρεύματος μέσω του εγκεφάλου. Αυτό προκάλεσε την διαγραφή πολλής μνήμης και τα άτομα έχασαν μεγάλο μέρος της αγάπης και της συμπόνιας που έχει κανείς συνήθως.

Η θεραπεία σοκ ινσουλίνης γινόταν με την χορήγηση μεγάλων ποσοτήτων ινσουλίνης σε ένα άτομο μέχρι να προκληθεί κώμα και στην συνέχεια ανακτήθηκε το άτομο με την χορήγηση ζάχαρης. Όταν ανέκτησαν τις αισθήσεις τους, χάρηκαν που ζούσαν, αλλά είχαν γίνει πολύ πειθήνια άτομα με εντελώς αλλαγμένη προσωπικότητα.

Όποιος έχει ακολουθήσει αυτή την λεγόμενη πανδημία έχει συνειδητοποιήσει ότι περισσότεροι από 1000 αθλητές σε όλα τα αθλήματα έχουν πέσει νεκροί όταν επιδίδονται σε έντονη δραστηριότητα. Αυτό προκαλείται από βλάβη στην καρδιά με παρόμοιο τρόπο όπως και ο εγκέφαλος.

Οι παθολόγοι έδειξαν στις διαφάνειες του νεκρού που εμβολιάστηκε στην αυτοψία ότι υπάρχει πολυεστιακός νεκρωτικός ιστός καθώς και ινώδης ουλώδης ιστός. Οι πρωτεΐνες ακίδας απεικονίστηκαν επίσης. Αυτές οι κατεστραμμένες καρδιές δεν επισκευάζονται.

Μια άλλη τρομακτική πτυχή, είναι ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει πλέον εγκρίνει όλα τα μελλοντικά εμβόλια να είναι τεχνολογίας MRNA, για παράδειγμα την κατασκευή ενός εμβολίου κατά της γρίπης με φορέα MRNA.

Αποκαλύφθηκε από την έρευνά μου ότι ο Μπιλ Γκέιτς έχει μετακινηθεί στην δεύτερη θέση ως υποστηρικτής του ΠΟΥ.

(…)

Όλοι οι εμβολιασμένοι για τον Covid αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Μόλις η πρωτεΐνη ακίδα εισέλθει στο σώμα, δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

Πιστεύω ότι πολλοί θα πεθάνουν τους επόμενους μήνες. Σαν να μην ήταν αρκετά κακές οι παραπάνω πληροφορίες, θα υπάρξουν πολλοί περισσότεροι θάνατοι ως αποτέλεσμα αυτοάνοσων ασθενειών όταν το σώμα επιτίθεται στον εαυτό του, δευτερογενώς στα αντισώματα που προέρχονται από τις πρωτεΐνες ακίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μην κοιτάτε τα κύρια μέσα ενημέρωσης για αποδείξεις για αυτά που έχω δηλώσει. Όλα διοικούνται από τους Παγκοσμιοποιητές και τα αληθινά γεγονότα καλύπτονται και δεν αναφέρονται καθόλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.