Dr. R.Cole για τα εμβόλια: «Οι νεκροί δεν λένε ψέματα – Εκατομμύρια άνθρωποι 20 και 30 ετών εμφάνισαν καρκίνο» (upd)

«Το 99% αυτών των ατόμων είναι εμβολιασμένα»

Dr. R.Cole για τα εμβόλια: «Οι νεκροί δεν λένε ψέματα – Εκατομμύρια άνθρωποι 20 και 30 ετών εμφάνισαν καρκίνο» (upd)

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 15/8 14:29) «Καταπέλτης» ήταν για ακόμη μια φορά ο παθολόγος γιατρός από το Αϊντάχο των ΗΠΑ, Dr. Ryan Cole, ο οποίος μίλησε για τα εμβόλια του κορωνοϊού και τις παρενέργειες με τις οποίες έχουν συνδεθεί. 

Όπως τόνισε:

«Τα κύτταρα δε λένε ψέματα, τα μοτίβα του αίματος δεν λένε ψέματα, οι νεκροί δε λένε ψέματα και οι εναποθέσεις της πρωτεΐνης – ακίδας στους ιστούς δε λέει ψέματα.

Επιτεθείτε μου όσο θέλετε αλλά εσείς είστε ανασφαλείς λόγω του γεγονότος ότι δε μπορείτε να βγείτε μπροστά με στοιχεία για να αντικρούσετε αυτά που λέω.

Και δεν είμαι ο μόνος που το παρατηρεί αυτό. Οπουδήποτε ταξιδεύω τώρα στην χώρα και στον πλανήτη -βρέθηκα στη Γαλλία, βρέθηκα στην Αγγλία πρόσφατα-παθολογοανατόμοι, άλλοι γιατροί, ογκολόγοι, ακτινοθεραπευτές, ακτινολόγοι το παρατηρούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμμετείχα σε μια μεγάλη κλήση μέσω Zoom με μια μεγάλη ομάδα στην Νέα Υόρκη χθες. Μια κοπέλα μιλούσε σε μια άλλη που έκανε την μαστογραφία της και είπε: ”Παρατηρείτε μια ανοδική τάση στους καρκίνους του μαστού;” κι εκείνη είπε ”Με δουλεύεις; Παρατηρούμε μιλιούνια 20χρονων και 30χρονων που προσέρχονται με καρκίνο του μαστού και περίπου το 99% των ατόμων αυτού του πληθυσμού είναι εμβολιασμένες!’».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.