Dr Ρόμπερτ Μαλόουν: «Επειδή οι γιατροί θεωρούν ασφαλή τα εμβόλια για Covid θα έχουμε ακόμα περισσότερους νεκρούς»

«Ζουν στα σύννεφα και πιστεύουν πως όλα είναι υπέροχα»

Dr Ρόμπερτ Μαλόουν: «Επειδή οι γιατροί θεωρούν ασφαλή τα εμβόλια για Covid θα έχουμε ακόμα περισσότερους νεκρούς»

O διάσημος ιολόγος Ρόμπερτ Μαλόουν με νέα παρέμβαση του είπε ότι εξαιτίας της προκατάληψης των γιατρών πως τα εμβόλια κατά Covid-19 είναι ασφαλή παρά τις τελευταίες αποκαλύψεις, θα πεθάνουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι.

Εξαιτίας των λανθασμένων πεποιθήσεών τους δεν ελέγχουν για διαταραχές της πήξης του αίματος ή για πιθανή καρδιακή νόσο και πιστεύουν πως όλα είναι υπέροχα.

«Πολλοί γιατροί εξακολουθούν να πιστεύουν πως αυτά τα προϊόντα είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Δεν έχουν ενημερωθεί για το πραγματικό προφίλ κινδύνου. Παρόλο που η Pfizer το έχει αποκαλύψει, το CDC το αρνείται.

Συνεπώς, οι γιατροί θα μπορούσαν να προβλέπουν τους κινδύνους για τους ασθενείς τους και ενδεχομένως για παράδειγμα να ελέγχουν για διαταραχές της πήξης του αίματος ή για πιθανή καρδιακή νόσο… Αλλά δεν το κάνουν επειδή εξακολουθούν να έχουν την εντύπωση ότι όλα είναι υπέροχα κι ότι δεν υπάρχουν καθόλου προβλήματα!

Και κατά συνέπεια θα πεθάνουν ασθενείς αχρείαστα».

Ο διάσημος ιολόγος Dr Robert Malone αποκάλυψε πρόσφατα συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το «σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό» καθώς πλέον οι περιπτώσεις παρενεργειών μετά το εμβόλιο κατά της Covid-19 φέρονται να έχουν αυξηθεί σημαντικά (π.χ. έρπης ζωστήρας, Guillian-Barre, κ.λπ.)!

Σύμφωνα με τον Dr Malone και άλλους επιστήμονες  προκαλούνται από την πρωτεΐνη ακίδας mRNA που καταστρέφει τα Τ-κύτταρα που οδηγεί σε Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο [VAIDS].

Όπως ισχυρίζεται ο Dr Malone:

«Ακούω από πάρα πολλούς στην America’s Frontline Doctors ότι παρατηρούν μια αυξανόμενη ποσότητα καταγγελιών για σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό!

Συχνά αυτό έχει να κάνει με χαμηλά επίπεδα ενέργειας. Οι άνθρωποι αισθάνονται χρονίως άσχημα μετά τις αναμνηστικές δόσεις.

Και φαίνεται να ‘ναι χειρότερο όσο περισσότερες αναμνηστικές δόσεις λαμβάνεις.

Και όταν κάνουν τις εξετάσεις, φαίνεται πως σχεδόν όλοι εκείνοι οι ασθενείς έχουν επανενεργοποίηση του ιού Epstein-Barr. Ουσιαστικά λοιμώδης μονοπυρήνωση επανεμφανίζεται.

Και πολλοί απ’ αυτούς επίσης φυσικά έχουν έρπη ζωστήρα, την επανενεργοποίηση της ανεμευλογιάς. Και τον γνωρίζουμε ως μικρές κύστεις που έχουν μια συγκεκριμένη κατανομή στο σώμα σας που έχει να κάνει με την κατανομή του νεύρου και το οποίο εντοπίζει την θέση όπου ενυπάρχει εκείνος ο ιός στην σπονδυλική σας στήλη ουσιαστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και έτσι αυτή η επανενεργοποίηση υποβοσκόντων DNA ιών μετά από πολλά εμβόλια, αυτό που μας διδάσκει είναι μια ακόμη σειρά αποδεικτικών στοιχείων ότι τα Τ-λεμφοκύτταρα καταστρέφονται, η αποτελεσματικότητά τους καταστρέφεται από τους πολλούς εμβολιασμούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.