ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελλείψεις ειδικευόμενων γιατρών στις Παθολογικές κλινικές του «Γ.Γεννηματάς»

Τι επισημαίνεται σε σημερινή καταγγελία της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά

Ελλείψεις ειδικευόμενων γιατρών στις Παθολογικές κλινικές του «Γ.Γεννηματάς»

Για υποστελέχωση των Παθολογικών κλινικών του νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς” της Αθήνας, καταγγέλλει η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει τη διοίκηση του νοσοκομείου, που όπως αναφέρει «όχι μόνο δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για την επίλυση του προβλήματος, αλλά αντίθετα προσπαθεί να αναγκάσει τους γιατρούς και κυρίως τους ειδικευόμενους να πραγματοποιήσουν υπεράριθμες εφημερίες, ενώ ο νόμιμος αριθμός των εφημεριών για τους ειδικευόμενους είναι 7/μήνα».

Η ΕΙΝΑΠ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των γιατρών στο νοσοκομείο και «απαιτεί μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των επικουρικών, άμεση πρόσληψη των ειδικευόμενων που βρίσκονται στη λίστα αναμονής ώστε να πληρωθούν άμεσα όλες οι κενές θέσεις ειδικευόμενων, αύξηση των θέσεων ειδικευόμενων στις παθολογικές κλινικές ώστε να ανταποκρίνονται στον αυξημένο αριθμό εισαγωγών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζητά επίσης κανένας γιατρός να μην πραγματοποιεί υπεράριθμες εφημερίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.