Αν η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει, θα πεινάσει και η άλλη μισή Ελλάδα από τις ακυρώσεις στα χειμερινά θέρετρα...

Επαναστατική θεραπεία για τον διαβήτη εγκρίθηκε στην Ρωσία μετά από έρευνες 15 ετών!

Δημιούργησαν μια νέα ένωση για τη θεραπεία του μεταβολικού συνδρόμου και του διαβήτη τύπου 2

Επαναστατική θεραπεία για τον διαβήτη εγκρίθηκε στην Ρωσία μετά από έρευνες 15 ετών!

Ρώσοι επιστήμονες κατάφεραν να ολοκληρώσουν μια επαναστατική θεραπεία για τον διαβήτη τύπου 2 μετά από 15 χρόνια έρευνας!

Το φάρμακο στοχεύει ταυτόχρονα το μεταβολικό σύνδρομο και τον διαβήτη τύπου 2, με έναν διπλό μηχανισμό που φτάνει στη ρίζα του προβλήματος.

Αναλυτικότερα Ρώσοι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Οργανικής Χημείας Vorozhtsov στο Νοβοσιμπίρσκ δημιούργησαν μια νέα ένωση για τη θεραπεία του μεταβολικού συνδρόμου και του διαβήτη τύπου 2.

Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα με το φάρμακο να έχει την μορφή χαπιού σε ορισμένες εκδόσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.