ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Πρεμιέρα» σήμερα για την πλατφόρμα εμβολιασμού παιδιών 12 έως 15 ετών

«Πρεμιέρα» σήμερα για την πλατφόρμα εμβολιασμού παιδιών 12 έως 15 ετών

Σήμερα 30/7 αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η διαδικτυακή πλατφόρμα για τον καθορισμό των ραντεβού για τον εμβολιασμό παιδιών 12 έως 15 ετών.

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης των υγειονομικών Αρχών, δήλωσε τη Δευτέρα (26/07) πως η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την έναρξη των εμβολιασμών της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας, δηλαδή των παιδιών από ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Πώς κλείνεται τα ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών

Οι ενδιαφερόμενοι, όπως τονίστηκε από τον Μάριο Θεμιστοκλέους, μπορούν να προγραμματίσουν τα σχετικό ραντεβού για εμβολιασμό μέσα από την ιστοσελίδα emvolio.gov.gr.

Επίσης, οι γονείς μπορούν να κλείσουν τα ραντεβού για τα παιδιά τους από 12 έως 15 ετών μέσω των ΚΕΠ ή των φαρμακείων.

Τα παιδιά θα πρέπει να προσέρχονται στα εμβολιαστικά κέντρα, συνοδευόμενα από τους γονείς τους ή τους κηδεμόνες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.