ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Πράσινο φως» από τους Αμερικανούς σε τεστ που δίνει αποτέλεσμα για τον κορωνοϊό σε 45 λεπτά

«Πράσινο φως» από τους Αμερικανούς σε τεστ που δίνει αποτέλεσμα για τον κορωνοϊό σε 45 λεπτά

Το «πράσινο φως» στο πρώτο τέστ για κορωνοϊό που έχει τη δυνατότητα να δώσει αποτελέσματα σε 45 λεπτά έδωσε η αμερικανική υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (Food and Drug Administration).

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Cepheid η FDA έδωσε το «οκ» για την έκτακτη χρήση του συγκεκριμένου τεστ το οποίο σε πρώτη φάση θα χρησιμοποιηθεί κυρίως σε νοσοκομεία προσθέτοντας ότι οι πρώτες παρτίδες θα αποσταλούν την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της FDA τα τεστ θα είναι διαθέσιμα από τις 30 Μαρτίου.

Μέχρι σήμερα στις ΗΠΑ τα δείγματα για κορωνοϊό στέλνονται σε κεντρικά εργαστήρια στα οποία μπορεί να απαιτηθούν αρκετές ημέρες μέχρι να υπάρξουν αποτελέσματα, όπως σημειώνει το Reuters.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με νέα εργαλεί όπως αυτό προχωράμε σε μια νέα φάση ελέγχων κατά την οποία τα τεστ θα είναι πιο εύκολα προσβάσιμα στους Αμερικανούς που τα χρειάζονται» δήλωσε ο υπουργός Υγείας των ΗΠΑ, Άλεξ Αζάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.