ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6. Και αν...

Λονδίνο: Η στιγμή σύλληψης του 36χρονου που επιτέθηκε με σπαθί – Τον χτύπησαν με τρία διαφορετικά taser (βίντεο)

Από την επίθεση έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο παιδί

Λονδίνο: Η στιγμή σύλληψης του 36χρονου που επιτέθηκε με σπαθί – Τον χτύπησαν με τρία διαφορετικά taser (βίντεο)

Κάμερα ασφαλείας, κατέγραψε καρέ – καρέ τη σύλληψη του 36χρονου ο οποίος χθες (30/4), πραγματοποίησε επίθεση με σπαθί στο Λονδίνο με αποτέλεσμα ένα 13χρονο παιδί να χάσει τη ζωή του.

Στο βίντεο φαίνονται έξι αστυνομικοί να επιχειρούν να προσεγγίσουν τον 36χρονο ο οποίος ακόμα κρατάει το σπαθί στα χέρια του.

«Μείνε ακίνητος» ακούγονται οι αστυνομικοί να φωνάζουν στον 36χρονο και στη συνέχεια του ρίχνουν με τρία διαφορετικά taser για να τον ακινητοποιήσουν.

«Σύλληψη του υπόπτου, σύλληψη του υπόπτου» φωνάζει τελικά ένας από τους αστυνομικούς για να δείξει ότι η επιχείρηση έληξε.

Μετά την ακινητοποίηση του 36χρονου οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι συλλαμβάνεται για φόνο.

Μέχρι ώρας ο 36χρονος παραμένει στο νοσοκομείο μετά τα τραύματα που υπέστη όταν το όχημα που οδηγούσε έπεσε σε κτήριο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, και ως εκ τούτου δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την αστυνομία, πάντως, ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν ακόμα άγνωστα, δεν είχε ποινικό μητρώο και δεν ήταν γνωστός στις αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.