Κινεζική εταιρία ψάχνει χώρες για την 3η φάση δοκιμών εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Κινεζική εταιρία ψάχνει χώρες για την 3η φάση δοκιμών εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Η CanSino Biologics, κινεζική εταιρεία ανάπτυξης εμβολίων βρίσκεται σε συνομιλίες με Ρωσία, Βραζιλία, Χιλή και Σαουδική Αραβία σχετικά εμε την έναρξη της τρίτης Φάσης των δοκιμών για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η επιτυχία της Κίνας στη μείωση των μολύνσεων της COVID-19 έχει καταστήσει δύσκολη τη διεξαγωγή δοκιμών εμβολίων σε μεγάλη κλίμακα, ενώ μέχρι σήμερα, μόνο μερικές χώρες έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φάση ΙΙΙ των δοκιμών είναι πιθανό να αρχίσει “πολύ σύντομα” και η εταιρία προγραμματίζει την επιλογή και συμμετοχή 40.000 ανθρώπων στις δοκιμές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.