ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αχαΐα: Αποδίδουν συμπτώματα παράλυσης ενός 32χρονου που εμβολιάστηκε με AstraZeneca… στο υπερβολικό στρες

Αχαΐα: Αποδίδουν συμπτώματα παράλυσης ενός 32χρονου που εμβολιάστηκε με AstraZeneca… στο υπερβολικό στρες

Σε υπερβολικό στρες για τον εμβολιασμό αποδίδουν τα συμπτώματα παράλυσης που οδήγησαν έναν 32χρονος από τη Δυτική Αχαΐα να νοσηλευτεί, μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca.

Ο άνδρας εισήχθη στη νευρολογική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου όπου μετά από σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα παθολογικό εύρημα και το περιστατικό δεν έχει σχέση με το εμβόλιο για τον κορoνοϊό. Σύμφωνα με το thebest.gr, προκλήθηκε από τον υπερβολικό φόβο για το τι θα μπορούσε να προκαλέσει το εμβόλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχουν πλείστα περιστατικά εμβολιασθεντων που προστρέχουν στα Επείγοντα αναφέροντας ποικίλα συμπτώματα που ευτυχώς έως τώρα οφείλονται στην στρεσογόνο κατάσταση που βιώνουν από υπερβολικό άγχος και φόβο» επισημαίνει στην εφημερίδα Γνώμη ο καθηγητής Νευρολογίας, Γιάννης Ελλούλ, που χειρίστηκε το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.