ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απίστευτο: Υποχρεωτική 4η δόση τον Σεπτέμβρη με εμβόλια που δεν «πιάνουν» τις μεταλλάξεις!

Κάπως πρέπει να «ξεστοκαριστούν» τα συγκεκριμένα εμβόλια

Απίστευτο: Υποχρεωτική 4η δόση τον Σεπτέμβρη με εμβόλια που δεν «πιάνουν» τις μεταλλάξεις!

Πολλά έχουμε ακούσει για τα νέα εμβόλια για τον κορωνοϊό που… έρχονται και υποτίθεται θα «πιάνουν» τις νέες μεταλλάξεις. 

Εκεί περιμέναμε ότι θα βασίσει η κυβέρνηση την τέταρτη δόση των εμβολίων κατά του κορωνοϊού που θα κάνουμε τον Σεπτέμβριο, παρόλα αυτά σύμφωνα με όσα είπε ο καθηγητής Φαρμακολογίας Ευάγγελος Μανωλόπουλος και η τέταρτη δόση θα γίνει με τα υπάρχοντα εμβόλια. 

Παρά το γεγονός πως φουντώνει η συζήτηση γύρω από τα νέα ρινικά εμβόλια που βρίσκονται υπό ανάπτυξη, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως μοιάζει αδύνατο αυτά τα εμβόλια να χρησιμοποιηθούν τον Σεπτέμβριο.

«Πολλές προσπάθειες γίνονται και είναι σε εξέλιξη πολλές μελέτες, αλλά καμία από αυτές δεν φαίνεται να φέρνει τον Σεπτέμβριο νέο εμβόλιο, το οποίο θα έχει εγκριθεί και θα έτοιμο προς χορήγηση» τόνισε ο καθηγητής.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως τα συγκεκριμένα εμβόλια θα είναι μια σημαντική εξέλιξη, γιατί θα στοχεύουν απευθείας στον πνεύμονα, που είναι η είσοδος του κορωνοϊού, δηλαδή από τη μύτη προς τον πνεύμονα. «Όταν αντιμετωπίζεις το θέμα από εκεί που αρχίζει το πρόβλημα, είναι σημαντικό», σχολίασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό «Nature», στην οποία αναφέρθηκε πρόσφατα και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, βρίσκονται υπό ανάπτυξη οκτώ εμβόλια που θα χορηγούνται από τη μύτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.