ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα έγγραφα που ήθελε να κρύψει η Pfizer: Ο FDA πήρε 2.875.842$ από την ΒioNTech για να εγκρίνει τα εμβόλια

Τα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν εν κρυπτώ αποκαλύπτουν απίστευτα πράγματα

Τα έγγραφα που ήθελε να κρύψει η Pfizer: Ο FDA πήρε 2.875.842$ από την ΒioNTech για να εγκρίνει τα εμβόλια

Στη δημοσιότητα δόθηκε την 1η Μαρτίου το πρώτο μέρος των 400.000 σελίδων για τα εμβόλια Covid-19 που η Pfizer και ο FDA ήθελα να κρατήσουν κρυφές μέχρι το 2076, όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr. 

Να θυμίσουμε ότι όταν ζητήθηκε από τον FDA να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκε για να εγκρίνει τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είχε υποστηρίξει ότι χρειάζονται 55 χρόνια για να συλλέξει και να παραδώσει τα στοιχεία.

Όπως ήδη είχαμε τονίσει στα έγγραφα αποκαλύπτονται απίστευτα πράγματα αναφορικά με τις παρενέργειες των εμβολίων για τον κορωνοϊό, παρόλα αυτά υπάρχουν και άλλα πράγματα που FDA και Pfizer ήθελαν να αποκρύψουν.

Ανάμεσα σε αυτά, σύμφωνα με το vaccineimpact, και το ποσό που έδωσε η φαρμακευτική εταιρεία στον FDA για την έγκριση των εμβολίων.

Σε ένα από τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν ήταν η «Πληρωμή τέλους χρήσης συνταγογραφούμενων φαρμάκων» που η BioNTech κατέβαλε στον FDA στις 20/4/2021 για το «COMIRNATY COVID-19 mRNA Vaccine» το οποίο ενέκρινε στη συνέχεια ο FDA τον Αύγουστο του 2021.

Αυτή η «Πληρωμή τέλους χρήστη συνταγογραφούμενων φαρμάκων» ήταν 2.875.842,00$! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλαβαίνουμε ήδη γιατί η Pfizer και ο FDA ήθελαν να κρατήσουν κρυφά τα συγκεκριμένα έγγραφα, αλλά και γιατί η είδηση της δημοσίευσης τους πέρασε στα ψιλά και «θάφτηκε» στον πόλεμο στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.