Βρετανία: 36χρονη μητέρα δύο παιδιών πέθανε από επιπλοκές που σχετίζονται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Είχε φλεγμονή στην καρδιά, υγρό στους πνεύμονες και ένα μικρό θρόμβο στους πνεύμονες

Βρετανία: 36χρονη μητέρα δύο παιδιών πέθανε από επιπλοκές που σχετίζονται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sky News, μια 36χρονη μητέρα δύο παιδιών η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, ενδεχομένως να «έφυγε» από επιπλοκές που σχετίζονται με το εμβόλιο κορωνοϊού.

Η νεκροψία στο σώμα της Dawn Wooldridge, 36 ετών, από το Twyford, Berkshire δεν έχει καταλήξει σε συμπέρασμα.

Ένας παθολόγος ωστόσο είπε στην έρευνα της ότι ο θάνατός της μπορεί να συνδέεται με το εμβόλιο. Ο Δρ Sukhvinder Ghataura είπε ότι η νεκροψία έδειξε ότι η κυρία Wooldridge ήταν υγιής τη στιγμή του θανάτου της.

Η τοξικολογική έκθεση δεν βρήκε σημάδια αλκοόλ ή ναρκωτικών στον οργανισμό της. Υπήρχε όμως φλεγμονή στην καρδιά, υγρό στους πνεύμονες και ένας μικρός θρόμβος στους πνεύμονές της.

Αυτά, πρότεινε ο παθολόγος, συνδέονταν με μυοκαρδίτιδα, φλεγμονή δηλαδή του καρδιακού μυός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε στον ιατροδικαστή: «Είχε προβλήματα που σχετίζονται με το εμβόλιο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Είναι ο πιο πιθανός λόγος, στο συμπέρασμά μου. Είναι περισσότερο από πιθανό η Dawn να πέθανε μετά τον εμβολιασμό της κατά της COVID-19».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.