ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Φούσκα» η «προστασία» από τα εμβόλια: Οι εμβολιασμένοι… ξεπέρασαν τους ανεμβολίαστους στις ΜΕΘ!

Τι ανέφερε η χθεσινή έκθεση του ΕΟΔΥ

«Φούσκα» η «προστασία» από τα εμβόλια: Οι εμβολιασμένοι… ξεπέρασαν τους ανεμβολίαστους στις ΜΕΘ!

Σε μια τεράστια «φούσκα» καταλήγει η «προστασία» που προσφέρουν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, καθώς σύμφωνα με τη χθεσινή έκθεση του ΕΟΔΥ μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 83 (49,7%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 84 (50,3%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι!

Κάτι που αποδεικνύει πως τα εμβόλια, τα οποία υποχρεωθήκαμε να κάνουμε για να πάρουμε «πίσω» τις ζωές μας, δεν μας προσφέρουν στην ουσία τίποτα, καθώς οι εμβολιασμένοι ξεπέρασαν τους ανεμβολίαστους στις ΜΕΘ των νοσοκομείων της χώρας μας.

Συμφωνείτε με την θέση που εξέφρασε ο Κ.Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Κογκρέσο ότι η Μαριούπολη είναι το «νέο Μεσολόγγι»;

  • Όχι (93%, 30.383 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 338 Votes)
  • Ναι (4%, 1.278 Votes)
  • Ίσως ναι (1%, 303 Votes)
  • Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ (1%, 266 Votes)

Σύνολο ψήφων: 32.568

Loading ... Loading ...

Παράλληλα, αξίζει να τονισθεί πως για το κράτος ανεμβολίαστοι θεωρούνται και όσοι έκαναν δύο ή μία δόση του εμβολίου.

Στη χθεσινή επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ καταγράφθηκε μια θλιβερή πρωτιά. Όπως αναφέρεται στην έκθεση τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου (άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 6.252. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.401.927 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 167 (64.7% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 έτη. Το 92,2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 83 (49,7%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 84 (50,3%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.656 ασθενείς.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα και στην έξαρση του τελευταίου κύματος της πανδημίας, οι εννιά στους δέκα που νοσηλεύονταν στις ΜΕΘ δεν είχαν κάνει καθόλου το εμβόλιο ή μόνο την πρώτη δόση.

Όπως εξηγούν οι επιδημιολόγοι, όσο αυξάνεται ο αριθμός όσων έχουν κάνει το εμβόλιο, είναι αναμενόμενο να αυξάνεται και ο αριθμός όσων, παρά το γεγονός πως είναι πλήρως εμβολιασμένοι, χρειάστηκαν διασωλήνωση καθώς πρόκειται κυρίως για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και ευπαθείς ομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.