ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Με αυτές τις τρεις ασκήσεις θα αποκτήσετε σφιχτούς γλουτούς (βίντεο)

Με αυτές τις τρεις ασκήσεις θα αποκτήσετε σφιχτούς γλουτούς (βίντεο)

Υπάρχουν μερικές εύκολες ασκήσεις κάμψης ισχίου που θα σας βοηθήσουν, ώστε οι γοφοί σας να χαλαρώσουν και να επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση.

Γοφοί χωρίς πόνο με αυτές τις ασκήσεις

Μερικές από τις καλύτερες ασκήσεις για να απελευθερώσετε την ένταση και τον πόνο, περιλαμβάνουν:

Εναλλασσόμενες προβολές προς τα μπροστά

Αυτή η άσκηση όχι μόνο βοηθά στην ενίσχυση της δύναμης του ισχίου αλλά ταυτόχρονα διατείνονται οι καμπτήρες του ισχίου του ποδιού, το γόνατο του οποίο είναι πιο κοντά στο έδαφος, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Γέφυρα

Αυτή η άσκηση είναι ιδιαίτερα δημοφιλής καθώς λειτουργεί ολόκληρη την οπίσθια αλυσίδα σας, τους μυς δηλαδή που υπάρχουν στο πίσω μέρος του σώματός σας. Αυτή η άσκηση θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δύναμης του ισχίου ενώ ταυτόχρονα θα διατείνετε τους καμπτήρες του ισχίου, απελευθερώνοντας την ένταση.

Δυναμική διάταση για τους οπίσθιους μηριαίους

Επειδή οι ιγνυακοί τένοντες εκτελούν διπλό καθήκον, λυγίζοντας τα γόνατα αλλά και επεκτείνοντας τους γοφούς σας, μπορούν να συσσωρεύσουν ένταση αν περνάτε πολλές ώρες καθισμένοι. Για να εκτονώσετε την ένταση, χαλαρώνοντας την συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την δυναμική διάταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.