ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ηλεία: Επεισόδια μεταξύ φιλάθλων στο τοπικό πρωτάθλημα – Τραυματίστηκε ποδοσφαιριστής

Φέρει κατάγματα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πύργου

Ηλεία: Επεισόδια μεταξύ φιλάθλων στο τοπικό πρωτάθλημα – Τραυματίστηκε ποδοσφαιριστής

Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ φιλάθλων δύο ομάδων στο τοπικό πρωτάθλημα Ηλείας, στην περιοχή του Βαρθολομιού.

Μετά από αγώνα Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας οπαδοί της μιας ομάδας επιτέθηκαν σε φιλάθλους της άλλης με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά από κτυπήματα ποδοσφαιριστής, ο οποίος φέρει κατάγματα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πύργου.

Παράλληλα συνελήφθη ένα άτομο και κρατείται στο ΑΤ Βαρθολομιού για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα το απόγευμα και αμέσως μετά τον αγώνα είχε αποφευχθεί την τελευταία στιγμή γενική σύρραξη που θα έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα φιλάθλων και αθλητών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.