«Μένουμε σπίτι» και γυμναζόμαστε όπως η Ελένη Πετρουλάκη – 11 λεπτά αρκούν (βίντεο)

«Μένουμε σπίτι» και γυμναζόμαστε όπως η Ελένη Πετρουλάκη – 11 λεπτά αρκούν (βίντεο)

Όπως είναι ήδη γνωστό, δυστυχώς ο εγκλεισμός μας στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού μπορεί να μας βρει με πολλά περιττά κιλά.

Ο συνδυασμός της ελάχιστης κίνησης μέσα στο σπίτι, της έλλειψης άσκησης και της υπερκατανάλωσης τροφών, είναι σίγουρο ότι μπορεί να αυξήσει τα κιλά μας άμεσα και να βλάψει την υγεία μας τελικά. Αυτή η κατάσταση πέρα από μια γερή δοκιμασία που αφορά την υγεία μας, θα οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση σωματικού βάρους.

Η Ελένη Πετρουλάκη θέλησε να μάς δείξει μερικές ασκήσεις που μπορούμε όλοι να κάνουμε στο σπίτι και δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο εξοπλισμό. Με δύο μπουκάλια νερό, μια καρέκλα, δύο πετσέτες χειρός και ένα σκουπόξυλο μπορούμε να γυμναστούμε μέσα στο σπίτι.

Η Ελένη Πετρουλάκη δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram και προτρέπει όλους να γυμναστούν όσο παραμένουν μέσα στο σπίτι. Η γυμνάστρια μάς δείχνει ένα πρόγραμμα γυμναστικής που μπορεί να εφαρμοστεί από όλους ανεξάρτητα το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης. «Τα οφέλη της γυμναστικής στην υγεία και την ψυχολογία σου είναι γνωστά. Ειδικά αυτή τη περίοδο που όλοι μας μένουμε σπίτι. Λίγα λεπτά γυμναστικής κάθε μέρα είναι αρκετά για να είσαι υγιής» τονίζει η Ελένη Πετρουλάκη.

«Η άσκηση είναι θεραπεία. Ψυχική και σωματική. Να το θυμάστε αυτό. Και έχουμε όλοι ανάγκη να είμαστε καλά πάνω από όλα στην υγεία μας. Είμαι εδώ για εσάς να βοηθήσω όσο μπορώ να γίνει πιο εύκολη η παραμονή στα σπίτια μας» σημειώνει μεταξύ άλλων η Ελένη Πετρουλάκη στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της.

Δείτε εδώ το βιντεάκι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.