ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτοί είναι οι πέντε τρόποι που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε κίνητρο για προπόνηση

Αυτοί είναι οι πέντε τρόποι που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε κίνητρο για προπόνηση

Σε μία ιδιαίτερη περίοδο που ζούμε αρκετές φορές τυχαίνει να μην έχουμε όρεξη για προπόνηση και τρέξιμο, όμως υπάρχουν τρόποι για να αποκτήσετε κίνητρο και να βγείτε από το σπίτι.

Δείτε την λίστα:

Τρέξτε σε διαφορετικά μέρη

Άλλος ένας τρόπος να προσθέσετε μια ευχάριστη εναλλαγή, είναι να τρέξετε τη συνηθισμένη σας διαδρομή από την αντίθετη κατεύθυνση. Η αλλιώς, να αλλάξετε τη διαδρομή σας γενικά.

Τρέξτε με παρέα

Όπως πολύ καλά γνωρίζει κάθε δρομέας, ο δρόμος μπορεί να γίνει πολύ μοναχικός κάποιες φορές. Καλέστε λοιπόν ένα φίλο σας να τρέξει μαζί σας! Η παρέα δεν σας αφήνει να αισθανθείτε μοναξιά, και σας βοηθά να βγείτε από το σπίτι σας όταν είσαστε έτοιμοι να πείτε “βαριέμαι…”

Ακούστε μουσική

Η μουσική μπορεί να προσφέρει ένα μεγάλο κίνητρο και πολλές φορές ένα δυναμικό μουσικό κομμάτι μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε δύσκολες φάσεις στο τρέξιμο. Φτιάξτε μια λίστα με μουσικά κομμάτια, πάρτε ένα ζευγάρι ακουστικά με καλή εφαρμογή και ξεκινήστε. Καλό είναι να μην ακούτε μουσική όταν τρέχετε το βράδυ.

Ορίστε μία πρόκληση και μία επιβράβευση

«5 χιλιόμετρα σε 30 λεπτά», ή «10 χιλιόμετρα σε 60 λεπτά». Ο ορισμός ενός στόχου εκτός αγώνα και η επιβράβευση του εαυτού σας όταν αυτός επιτυγχάνεται, μπορεί να κάνει το τρέξιμο πιο διασκεδαστικό. Απλά φροντίστε το ΒΡΑΒΕΙΟ να είναι δελεαστικό. Ένα πιτόγυρο για παράδειγμα…

Τρέξτε σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δώστε στο τρέξιμό σας ένα ανώτερο σκοπό, τρέχοντας σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα. Για πολλούς δρομείς αυτό έχει αποδειχθεί εξαιρετική εμπειρία και επιπλέον αποτελεί και ένα εξαιρετικό κίνητρο. Βεβαιωθείτε πως επιλέγετε ένα φιλανθρωπικό σκοπό με ιδιαίτερο νόημα για σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.