ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ν.Τζανάκης για τον κορωνοϊό: Το 1/3 του πληθυσμού της Ελλάδας μολύνθηκε το καλοκαίρι

«Η πανδημία είναι εδώ και χρειάζεται προσοχή ώστε να περάσουμε έναν καλό Σεπτέμβριο»

Ν.Τζανάκης για τον κορωνοϊό: Το 1/3 του πληθυσμού της Ελλάδας μολύνθηκε το καλοκαίρι
Στον κορωνοϊό εστίασε ο καθηγητής πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Παρασκευή (2/9) αποκαλύπτοντας πως «το 1/3 των Ελλήνων μολύνθηκε το καλοκαίρι».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο Νίκος Τζανάκης επεσήμανε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια «ανοσία της κοινότητας» όσον αφορά τη βαριά νόσο από κορωνοϊό.

«Το κύμα που αναμένεται το επόμενο διάστημα δεν θα φέρει σε δυσκολία το σύστημα υγείας» υπογράμμισε ο καθηγητής πνευμονολογίας.

«Παρότι οι περισσότεροι πολίτες είναι προστατευμένοι έναντι σοβαρής νόσησης, υπάρχουν περί τους 300.000 με 500.000 στη χώρα μας που είναι ευάλωτοι λόγω ηλικίας ή λόγω προβλημάτων υγείας και τους οποίους πρέπει να προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού» δήλωσε ο Νίκος Τζανάκης.

«Μολύνθηκαν με κορωνοϊό περίπου 3 εκατ. πολίτες»

Τα μαθηματικά μοντέλα του καθηγητή όπως υπογράμμισε ο ίδιος δείχνουν ότι εντός του καλοκαιριού, μολύνθηκαν με κορωνοϊό περίπου 3 εκατ. πολίτες, «δηλαδή το ένα τρίτο του πληθυσμού της Ελλάδας».

«Από 1η Ιουνίου είχαμε περίπου καταγεγραμμένα 1,1 εκατ. κρούσματα. Σύμφωνα με το μοντέλο μας, αυτός ο αριθμός αντιστοιχεί σε περίπου 3 εκατ. μολυνθέντες, δηλαδή το ένα τρίτο του πληθυσμού της Ελλάδος μολύνθηκε μες το καλοκαίρι» είπε.

«Η πανδημία είναι εδώ και χρειάζεται προσοχή ώστε να περάσουμε έναν καλό Σεπτέμβριο» ανέφερε κλείνοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.