Συμβουλές για να προετοιμάσεις το κορμί σου για το καλοκαίρι

Απλώς πρέπει να ακολουθήσεις το πρόγραμμα

Συμβουλές για να προετοιμάσεις το κορμί σου για το καλοκαίρι

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, σιγά σιγά τα ρούχα λιγοστεύουν και έρχεται η ώρα για να βγεις στην παραλία.

Σε περίπτωση που θέλεις να βρεις τη φόρμα σου για να νιώθεις ακόμα πιο θεά, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε κάποια καθημερινά tips που θα σε βοηθήσουν σε αυτό.

Προπονήσου νωρίς το πρωί

Το πρωί και δεν έχει τόση ζέστη και είναι η καλύτερη ώρα για να κάψεις λίπος. Η πρωινή άσκηση είναι ο καλύτερος τρόπος για την αύξηση του μεταβολισμού.

Να έχεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής

Ζήτησε από έναν trainer να σου βγάλει πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο θα γυμνάζει όλο το σώμα. Εστίασε σε κοιλιακούς, γλουτούς και πόδια. Π.χ. οι σανίδες, οι άρσεις ποδιών και οι κοιλιακοί είναι κάποιες από αυτές τις ασκήσεις.

Πρόσεξε την διατροφή σου

Μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή σε βοηθά να ξεφουσκώσεις και να δείχνεις πιο αδύνατη. Προτίμησε τα άπαχα κρέατα, τα φρούτα και τα λαχανικά και θα δεις το αποτέλεσμα που θέλεις αρκετά σύντομα. Μείνε μακριά από αλκοόλ, ζάχαρη και επεξεργασμένα τρόφιμα.

Πιες νερό

Μην ξεχνάς να πίνεις καθημερινά 2,5-3 λίτρα νερού για αποτοξίνωση, αλλά και για την καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού. Η σωστής ενυδάτωση αποτρέπει την κατακράτηση υγρών και τα ενοχλητικά φουσκώματα.

Κάνε συνέχεια squats

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι μια άσκηση που μπορείς να κάνεις ανά πάσα στιγμή μόνη σου, όπου και αν βρίσκσαι. Έτσι και θα γυμνάσεις τα πόδια του και θα κάνεις τέλειους γλουτούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.