
Η Κένυα αποχωρεί από τον ΠΟΥ επειδή ανακάλυψε ότι το εμβόλιο τετάνου συνδυάστηκε με έναν παράγοντα που προκαλεί στείρωση!
«Δεν μπορούμε πλέον να εμπιστευόμαστε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας» «Τα εμβόλια έχουν μειώσει τη γονιμότητα».
Το Ανώτατο Δικαστήριο ανέστειλε επίσης την ασυλία του Μπιλ Γκέιτς.
🚨🚨Kenia SE RETIRA de la OMS porque descubrió que la vacuna contra el tétano estaba combinada con un agente esterilizante.
“Ya no podemos darnos el lujo de confiar en la Organización Mundial de la Salud”
“Las vacunas han disminuido la fertilidad”
El Tribunal Supremo también… pic.twitter.com/pwG5BpnSYU
— dejanira (@dejanirasilveir) May 21, 2026
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.