ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Αυστρία «πετάει» τις μάσκες και από τα Μέσα Μεταφοράς – Η Ελλάδα ακόμη τις… κρατάει

Η αναστολή θα διαρκέσει για τρεις μήνες

Η Αυστρία «πετάει» τις μάσκες και από τα Μέσα Μεταφοράς – Η Ελλάδα ακόμη τις… κρατάει

Ο υπουργός Υγείας της Αυστρίας Γιοχάνες Ράουχ, ανακοίνωσε σήμερα, πως μπαίνει τέλος στη χρήση μάσκας σε καταστήματα με είδη πρώτης ανάγκης και στα δημόσια μέσα μεταφοράς, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων μειώθηκε και αναμένεται να παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα το καλοκαίρι.

Η αναστολή θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου και θα διαρκέσει για τρεις μήνες.

Η κυβέρνηση αναμένει ότι η υποχρέωση θα επιστρέψει το φθινόπωρο, σύμφωνα με τον υπουργό.

Στην Ελλάδα η μάσκα βγαίνει επίσης την 1η Ιουνίου αλλά θα παραμείνει σε κάποιους εσωτερικούς χώρους και αυτοί δεν είναι άλλοι από τα νοσοκομεία, τα κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων και τα Mέσα Mαζικής Mεταφοράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μέτρο αυτό θα ισχύσει έως τις 15/09 και τότε θα επανεξεταστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.