ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τώρα ξεκινά το αληθινό ματσάκι στις ΗΠΑ...

Η ευλογιά των πιθήκων είχε προβλεφθεί τον Νοέμβριο του 2021 στην Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου!

Για 10 χρόνια θα έχουμε…μολυσματικές ασθένειες

Η ευλογιά των πιθήκων είχε προβλεφθεί τον Νοέμβριο του 2021 στην Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου!

Η ευλογιά των πιθήκων είχε προβλεφθεί τον Νοέμβριο του 2021 σε συνέδριο βιοασφάλειας στο Μόναχο!

H ευλογιά των πιθήκων, είναι η νέα ασθένεια η οποία φέρνει εκ νέου περιοριστικά μέτρα και επαναφέρει τον φόβο των lockdown σε μία Ανθρωπότητα η οποία έχει υποστεί σοβαρά οικονομικά και ψυχολογικά πλήγματα τα τελευταία δύο χρόνια.

Την πρόβλεψη την είχε κάνει η Οργάνωση NTI (Πρωτοβουλία Πυρηνικών Απειλών), που συνεργάστηκε με τη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου στη διεξαγωγή μιας άσκησης προσομείωσης για τη μείωση των βιολογικών απειλών υψηλών συνεπειών.

Σύμφωνα με την τελική έκθεση, η άσκηση εξέτασε κενά στις εθνικές και διεθνείς αρχιτεκτονικές βιοασφάλειας και ετοιμότητας για πανδημία—διερευνώντας ευκαιρίες για βελτίωση των ικανοτήτων πρόληψης και αντίδρασης σε βιολογικά συμβάντα υψηλών συνεπειών.

Η ευλογιά των πιθήκων εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 1958, αλλά ποτέ δεν έχει σημειωθεί παγκόσμια επιδημία εκτός Αφρικής μέχρι τώρα – τον ίδιο μήνα και την ίδια ημερομηνία που είχαν προβλέψει οι άνθρωποι της βιοασφάλειας στην προσομοίωση πανδημίας τους, αναφέρει ο ιστότοπος Brownstone όπως αναφέρει το bankingnews.gr

Οι επιδημιολόγοι Jennifer Nuzzo και Bill Hanage ήταν σύμβουλοι στο συνέδριο εκείνο του Μονάχου ενώ η αμερικανική κυβέρνηση είναι έτοιμη για παραγγελία 13 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου κατά της ευλογιάς από την εταιρεία Nordic!

Eντυπωσιακό είναι ότι στη σελίδα 10 της έκθεσης της NTI του 2021, η συζήτηση κινείται προς μια πιθανή εστία ευλογιάς των πιθήκων. Αυτό ήταν μισό χρόνο πριν από την τρέχουσα διεθνή έκρηξη του ιού!

 

Εστιάστε στο σενάριο – 1 που αφορά στο ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων


senario.JPG

Εντυπωσιακή …σύμπτωση

Το παγκόσμιο ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων – που εμφανίζεται στο ακριβές χρονοδιάγραμμα που προβλέφθηκε από μια προσομοίωση βιοασφάλειας μιας παγκόσμιας επιδημίας το 2021 ένα χρόνο πριν – έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το ξέσπασμα του Covid λίγους μήνες μετά από μια προσομοίωση μιας πανδημίας κορωνοϊού.

Η προσομοίωση του Covid ή αλλιώς Event 201 πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 -μόλις δύο μήνες πριν αποκαλυφθεί για πρώτη φορά ο κορωνοϊός στη Whuan- από το Ίδρυμα Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το Bloomberg και το Johns Hopkins.Όπως και με το Event 201, οι συμμετέχοντες στην προσομοίωση της ευλογιάς των πιθήκων είναι μέχρι στιγμής σιωπηλοί ως προς το ότι συμμετείχαν σε μια προσομοίωση πανδημίας, τα γεγονότα της οποίας έγιναν πραγματικότητα στην πραγματική ζωή λίγους μήνες αργότερα.

Ένα άτομο που ήταν παρόν τόσο στο Event 201 όσο και στην προσομοίωση της ευλογιάς των πιθήκων είναι ο George Fu Gao, διευθυντής του Κινεζικού Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων.

Στο Event 201, ο Gao, έθεσε συγκεκριμένα το σημείο αντιμετώπισης της «παραπληροφόρησης» κατά τη διάρκεια μιας «υποθετικής» πανδημίας κορωνοϊού.

Η εντυπωσιακή αυτή αποκάλυψη τροφοδοτεί ήδη έντονες συζητήσεις κυρίως στις ΗΠΑ, πως είναι δυνατόν να εμφανίζεται μία παγκόσμια πανδημίας λίγους μόλις μήνες μετά την άσκηση προσομοίωσης και να έχει τόσο έντονη ομοιότητα με την περίπτωση του Covid και το Event 201 που είχε προηγηθεί του ξεσπάσματος στη Wuhan.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Εκτενείς τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας του 2005 προετοιμάζεται να επιφέρει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) θέτοντας επί τάπητος μία νέα παγκόσμια συνθήκη για τις πανδημίες και τις μολυσματικές ασθένειες με αφορμή τον Covid και την ευλογιά των πιθήκων.
Ιολόγος του Οργανισμού αποκαλύπτει σχέδιο για συνεχή lockdowns λόγω μολυσματικών ασθενειών, που θα ξεσπάσουν στον πλανήτη κατά την επόμενη δεκαετία.

«Αφαιρεί (ο ΠΟΥ) την ικανότητα των χωρών να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις και το πιο σημαντικό, αυτές οι προτάσεις θα δημιουργήσουν μια γραφειοκρατία η ύπαρξη της οποίας εξαρτάται από τις πανδημίες», λέει ο David Bell επιστήμονας και πρώην στέλεχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Μόνιμα τα lockdowns

«Θα έχουν πολύ μεγάλο συμφέρον να βρουν κρούσματα, να κηρύξουν πιθανές πανδημίες και μετά να ανταποκριθούν.
Είναι ο τρόπος που θα επιβιώσουν.
Και φαίνεται ότι θα κάνουν τα lockdowns μόνιμο χαρακτηριστικό των απαντήσεων στην πανδημία», λέει ο Βell, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Epoch Times.

Ο Bell είναι γιατρός δημόσιας υγείας. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ως επικεφαλής προγράμματος για την ελονοσία και τις εμπύρετες ασθένειες στο Foundation for Innovative New Diagnostics (FIND) στη Γενεύη και ως διευθυντής toy Global Health Technologies στο Intellectual Ventures Global Good Fund.
Τώρα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pandemics, Data, and Analytics (PANDA), μιας ομάδας που μελετά την ανταπόκριση του κόσμου στον Covid.

Για 10 χρόνια θα έχουμε…μολυσματικές ασθένειες

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, στην πραγματικότητα, έχει προγραμματίσει μία 10ετία μολυσματικών ασθενειών από το 2020 έως το 2030, όπως αποκάλυψε η ιολόγος του ΠΟΥ Marion Koopmans στο «The Plan».

Όταν ρωτήθηκε αν είναι υψηλές οι πιθανότητες να υπάρξει δεύτερη πανδημία, απαντά: «Ναι, αυτό βρίσκεται στο 10ετές σχέδιο του ΠΟΥ εδώ και αρκετό καιρό.
Αυτό το σχέδιο λέει ότι θα υπάρξει μια μεγάλη κρίση μολυσματικών ασθενειών. Λοιπόν, αυτή ήταν η πρώτη χρονιά».

Πώς θα μπορούσαν να γνωρίζουν ότι μια κρίση μολυσματικών ασθενειών επίκειται την επόμενη δεκαετία; Μια σειρά από συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν ότι αυτό μπορεί να ήταν το σχέδιο από παλιά — ένα σχέδιο που δεν έχει κρυφτεί. Αντίθετα, δηλώνεται ανοιχτά εδώ και χρόνια ότι ερχόταν μια πανδημία, θέτοντας τις βάσεις για ευρεία αποδοχή και συμμόρφωση σε όλο τον κόσμο, αναφέρει ο ιστότοπος Noqreport.

Η παραδοχή της ιολόγου του ΠΟΥ ότι ο οργανισμός έχει ένα σχέδιο για 10 χρόνια συνεχιζόμενων πανδημιών αντικατοπτρίζει τη δήλωση του Bill Gates ότι ο Covid ήταν η πρώτη «πανδημία μία» και τώρα έρχεται η «δεύτερη πανδημία».

Ο Gates ιδιοκτήτης του ΠΟΥ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Gates είναι ο Νο. 1 χρηματοδότης του ΠΟΥ, συνεισφέροντας περισσότερα στον διετή προϋπολογισμό του ΠΟΥ των 4,84 δισεκατομμυρίων δολαρίων από οποιαδήποτε κυβέρνηση κράτους – μέλους, μέσω πολλαπλών οδών, όπως το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates καθώς και το GAVI, το οποίο ιδρύθηκε από τον Ίδρυμα Gates σε συνεργασία με τον Οργανισμό την Παγκόσμια Τράπεζα και διάφορους παρασκευαστές εμβολίων.

Εν ολίγοις, ο Gates είναι ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης του ΠΟΥ και το 10ετές σχέδιο πανδημίας του ΠΟΥ είναι επίσης σχέδιο δικό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Gates είχε… προειδοποιήσει από το 2018 για μία επικείμενη παγκόσμια επιδημία μέσα στη δεκαετία του 2020 ενώ η πρώην σύζυγος του Melinda, είχε φτάσει στο σημείο να δηλώσει πως ένας κατασκευασμένος ιός τα επόμενα χρόνια ήταν η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου υπάρχει και το γεγονός που συχνά παραβλέπεται ότι το Johns Hopkins Center for Health Security, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates χρηματοδότησαν μια νέα άσκηση ετοιμότητας για την πανδημία του κορωνοϊού λίγο πριν ξεκινήσει η πανδημία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.