ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Lady Gaga διαφημίζει τώρα την… Pfizer – Αντιδράσεις από τους θαυμαστές της

«Συνέχισε να προωθείς τις big pharma» της έγραψαν

Η Lady Gaga διαφημίζει τώρα την… Pfizer – Αντιδράσεις από τους θαυμαστές της

Η Lady Gaga ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με τη Pfizer  διαφημίζοντας ένα χάπι για τις ημικρανίες.

«Από την παιδική μου ηλικία, αντιμετωπίζω τον πόνο της ημικρανίας. Όταν δοκίμασα το Nurtec® ODT για πρώτη φορά, δεν θα ξεχάσω ποτέ να εύχομαι να το είχα βρει νωρίτερα.

Γι’ αυτό είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με τη Nurtec ODT.  Είμαστε σε αυτό μαζί. Εάν είστε έτοιμοι να μιλήσετε με έναν γιατρό, ρωτήστε για το Nurtec ODT σήμερα.», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram στις 13 Ιουνίου.

Οι ημικρανίες είναι ένας τύπος πονοκεφάλου με επαναλαμβανόμενες κρίσεις μέτριου έως σοβαρού παλμικού και παλλόμενου πόνου στη μία πλευρά του κεφαλιού.

Η Khloé Kardashian, που εμφανίστηκε σε πολλές διαφημίσεις της Nurtec ODT, ήταν το πρώην διάσημο πρόσωπο που συνδέθηκε με τη φαρμακευτική μάρκα.

Η 37χρονη Gaga, η τελευταία διασημότητα που συμμετείχε στην καμπάνια, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με ημικρανία στα 14 της.

«Η εμπειρία μου με τις ημικρανίες ήταν εξουθενωτική. Θα ήμουν στο κρεβάτι για μέρες με τρομερό πόνο στο κεφάλι μου, πίσω από τα μάτια μου και σε όλο μου το πρόσωπο», είπε στην Pfizer. «Δεν μπορούσα να διαβάσω ή να έχω αναμμένα φώτα και χρειαζόμουν να μείνω μόνος σε ένα ήσυχο δωμάτιο για ώρες που θα μπορούσαν να περάσουν μέρες μέχρι να υποχωρήσει ο πόνος».

Ωστόσο, ο φαρμακευτικός κολοσσός ανακάλεσε περισσότερες από 4,2 εκατομμύρια μονάδες των δισκίων Nurtec 75 χιλιοστόγραμμα στις 16 Μαρτίου 2023, η οποία περιλαμβάνει ημερομηνίες λήξης έως τον Ιούνιο του 2026, επειδή η συσκευασία δεν ήταν ανθεκτική στα παιδιά και αποτελούσε κίνδυνο δηλητηρίασης.

Πολλοί θαυμαστές έμειναν έκπληκτοι βλέποντας την τραγουδίστρια  να προωθεί τον φαρμακευτικό γίγαντα στο Instagram.

«Η Gaga κάνει προώθηση επί πληρωμή για τη Nurtec. Η οικονομική ύφεση αγγίζει τους πάντες», είπε ένας θαυμαστής στο Twitter.

Ένας άλλος έγραψε:  “Keep pushin’ big pharma… συνέχισε να σκοτώνεις τους θαυμαστές σου”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.