ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Και η Μ.Γκάγκα μιλά για νέα μέτρα: «Αν χρειαστεί μπορεί να ξαναμπούν περιορισμοί»

«Βλέπουμε μια εκ νέου έξαρση της επιδημίας διεθνώς»

Και η Μ.Γκάγκα μιλά για νέα μέτρα: «Αν χρειαστεί μπορεί να ξαναμπούν περιορισμοί»

Ανήσυχη για την επιδημιολογική εικόνα της χώρας, μετά την έξαρση κρουσμάτων του κορωνοϊού, όπως καταγράφεται πρόσφατα, εμφανίζεται η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα και μετά τον Θάνο Πλεύρη μιλά και εκείνη για νέους περιορισμούς.

«Βλέπουμε μια εκ νέου έξαρση της επιδημίας διεθνώς με αυξημένες θετικοποιήσεις, αλλά χωρίς βαριές λοιμώξεις και νοσηλείες.

Τώρα έχουμε μια νέα μετάλλαξη της Όμικρον και δεν αποκλείεται να επαναμολυνθούμε, όπως συμβαίνει με τις επιδημίες γρίπης που ενσκύπτουν κατά διαστήματα και κολλάμε παρότι είμαστε ανοσοποιημένοι» λέει στη συνέντευξή της στην Αφροδίτη Παπακαλού.

Αν χρειαστεί θα ξαναμπούν περιορισμοί για τον κορωνοϊό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με δεδομένο ότι η πορεία από εδώ και πέρα είναι προς απελευθέρωση των μέτρων προστασίας, η κυρία Γκάγκα ξεκαθαρίζει πως «αν χρειαστεί θα ξαναμπούν περιορισμοί». Επισημαίνει ωστόσο ότι «ο κύριος όγκος του πληθυσμού είναι ανοσοποιημένος, κυρίως λόγω εμβολιασμού, αλλά και από φυσική λοίμωξη».
Και προειδοποιεί «Μπορεί τα πράγματα, προς το παρόν, να είναι λιγότερο απειλητικά, αλλά σίγουρα δεν έχουμε ακόμα ξεπεράσει την πανδημία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.