Καναδάς: Νέα δεδομένα δείχνουν ότι το 100% των θανάτων από Cοvid προκαλούνται από τα εμβόλια mRNA

Οι θάνατοι από Covid στον Καναδά διπλασιάστηκαν το 2022 με 85% εμβολιασμένο πληθυσμό

Καναδάς: Νέα δεδομένα δείχνουν ότι το 100% των θανάτων από Cοvid προκαλούνται από τα εμβόλια mRNA

Νέα δεδομένα δείχνουν ότι το 100% των θανάτων από Covid στον Καναδά προκαλούνται από τα εμβόλια mRNA που επιβλήθηκαν στον πληθυσμό από το καθεστώς Trudeau και τη Big Pharma.

Οι θάνατοι από Covid στον Καναδά διπλασιάστηκαν το 2022 με 85% εμβολιασμένο πληθυσμό.

Η Health Canada αναφέρει θανάτους από Covid κάθε εβδομάδα, ξεκινώντας από την αρχή της πανδημίας το 2020.

Το 2020, οι συνολικοί θάνατοι από Covid που αναφέρθηκαν στην Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Καναδά ανά επαρχίες και περιοχές ήταν 9.225.

Το 2021, καθώς τα εμβόλια έγιναν προσβάσιμα στους Καναδούς μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουλίου, οι θάνατοι από τον Covid δεν μειώθηκαν κατά τη διάρκεια του έτους. Αντίθετα, ο αριθμός αυξήθηκε ελαφρά σε 9.934.

Και, το 2022, με περίπου 85% εμβολιασμένο πληθυσμό τον Ιανουάριο και μια λιγότερο θανατηφόρα παραλλαγή Covid κυρίαρχη, οι θάνατοι από Covid αυξήθηκαν ξανά.

Κατά το 2022, τα δεδομένα του Health Canada δείχνουν ότι σημειώθηκαν 15.844 θάνατοι λόγω Covid – σχεδόν διπλάσιος αριθμός θανάτων το 2020 όταν οι πολίτες ήταν «απροστάτευτοι».

Περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς τους θανάτους που αναφέρθηκαν μεταξύ 2020 και 2022 ήταν μεταξύ Καναδών ηλικίας 80 ετών και άνω.

Η Health Canada δεν παρέχει πλέον δεδομένα για τους θανάτους με βάση την κατάσταση εμβολιασμού. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει τρόπος να αποκρυπτογραφηθεί ποιοι θάνατοι το 2022 ήταν μεταξύ των εμβολιασμένων πληθυσμών και ποιοι μεταξύ των μη εμβολιασμένων.

Ο οργανισμός υγείας δείχνει τα συνολικά ποσοστά θανάτων ανά κατάσταση εμβολίου από την έναρξη της κυκλοφορίας του εμβολίου τον Δεκέμβριο του 2020. Αυτά τα δεδομένα αποκαλύπτουν ότι λίγο περισσότεροι από τους μισούς θανάτους Covid σημειώθηκαν μεταξύ εκείνων που έλαβαν τουλάχιστον ένα εμβόλιο Covid.

Τα μέσα ενημέρωσης παλαιού τύπου προκάλεσαν υστερία γύρω από την παραλλαγή Delta το 2021, καθώς ο μόλις εμβολιασμένος πληθυσμός μάθαινε ότι δεν ήταν άτρωτος από τη μόλυνση ή τον θάνατο από τον Covid.

Τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι η παραλλαγή Delta ήταν πιο μεταδοτική από την προηγουμένως κυρίαρχη Alpha, αλλά λιγότερο θανατηφόρα. Επιπλέον, η έρευνα δείχνει ότι η παραλλαγή Omicron – η οποία έγινε κυρίαρχη το 2022 – είναι ακόμη λιγότερο θανατηφόρα από το Δέλτα.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το The Counter Signal, η τροχιά υπερβολικών θανάτων του Καναδά το 2022 ετοιμάζεται να καταστρέψει το σύνολο από το 2021 – και να το εξαφανίσει από το 2020.

Υπερβολικοί θάνατοι είναι ο όρος που υποδεικνύει εάν μια περιοχή είχε περισσότερους ή λιγότερους θανάτους από τους αναμενόμενους, δεδομένων των δημογραφικών και ιστορικών τάσεων. Το σχήμα βοηθά στον υπολογισμό του πραγματικού αντίκτυπου μιας κρίσης υγείας.

Τα δεδομένα του Health Canada δείχνουν ότι 13.940 υπερβολικοί θάνατοι σημειώθηκαν το 2022 έως τις 27 Αυγούστου.

Την ίδια περίοδο το 2021, οι συνολικοί υπερβολικοί θάνατοι ήταν 10.406. Το 2020, το σύνολο ήταν 8.057.

Με άλλα λόγια, όσο αυξανόταν το ποσοστό των Καναδών που «εμβολιάστηκαν» κατά του Covid, το ίδιο αυξήθηκε και το υπερβολικό σύνολο θανάτων και οι θάνατοι από τον Covid.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.