Καναδάς: Το κλειδί του αυτοκινήτου καρφώθηκε στο πρόσωπό της – Άναυδοι οι γιατροί (βίντεο)

«Ένιωσα μια πίεση, αλλά ένιωσα σαν να χτυπήθηκα στο πρόσωπο, σαν να έχασα το πιάσιμο μου»

Καναδάς: Το κλειδί του αυτοκινήτου καρφώθηκε στο πρόσωπό της – Άναυδοι οι γιατροί (βίντεο)

Ένα απίστευτο ατύχημα είχε μια γυναίκα στον Καναδά, καθώς το κλειδί του αυτοκινήτου της καρφώθηκε στο πρόσωπο της, με αποτέλεσμα να μεταβεί επειγόντως στο νοσοκομείο και να σοκάρει τους γιατρούς.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η 24χρονη Renée Lariviere ετοιμάζονταν να πάει στα McDonald’s μαζί με τους φίλους της. Έτσι, ένας από αυτούς πήρε το κλειδί του αυτοκινήτου και της το πέταξε, καθώς εκείνη θα οδηγούσε.

Όμως, δεν το έπιασε σωστά, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο πρόσωπο της και συγκεκριμένα στο μάγουλο και λίγο κάτω από το μάτι της.


«Ένιωσα μια πίεση, αλλά ένιωσα σαν να χτυπήθηκα στο πρόσωπο, σαν να έχασα το πιάσιμο μου», είπε και πρόσθεσε ότι «ο φίλος μου με κοίταξε και είπε, “Θεέ μου, μην κουνηθείς” και άρχισε να πανικοβάλλεται».

Τότε, εκείνη πήγε γρήγορα στο μπάνιο για να κοιταχτεί στον καθρέπτη και είπε πως «φοβήθηκα. Η ανησυχία μου ήταν το μάτι μου.

@renee.lariviere #greenscreen #ER #hospital #key #crazy #truestory #foryoupageofficiall #foryoupage❤️❤️ #foryoupagе #horrifiedlooksfromeveryoneintheroom ♬ Speak Now – Taylor Swift


Δεν θα μπορούσα να με νοιάζει λιγότερο για μια ουλή. Οι ουλές, αν τις φροντίσεις σωστά, θα φύγουν. Αυτό δεν με ενδιέφερε. Η ανησυχία μου ήταν “θα μπορώ να δω;”».

Έτσι, μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και μόλις έφτασε, έκανε μια αξονική τομογραφία και ένας πλαστικός χειρουργός κλήθηκε να αφαιρέσει το κλειδί και να ράψει το μάγουλό της.

«Οι γιατροί εκεί έμειναν έκπληκτοι. Υπήρχαν γιατροί που έρχονταν από διαφορετικά τμήματα για να δουν γιατί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Έβαλαν έναν από αυτούς να έρθει και να ζητήσει να βγάλει φωτογραφίες για να τις δείξει στους φοιτητές ιατρικής. Ήταν γιατρός στα επείγοντα, οπότε προσπαθούσε να τους δείξει ότι όλα θα μπορούσαν να συμβούν», είπε χαρακτηριστικά η Renée Lariviere.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, η ουλή έχει επουλώσει και εκείνη δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ σημειώνει ότι όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς κανείς δεν ξέρει «πότε μπορεί να συμβεί το κακό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.