Μερικά μπορεί να μην τα έχετε υποψιαστεί

Το σπίτι δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού και μέσα στον χώρο μας ερχόμαστε συνέχεια σε επαφή με επιφάνειες που είναι γεμάτες μικρόβια. Κάποιες επιφάνειες βέβαια μπορούν να μας υποψιάσουν, αλλά κάποιες άλλες φαίνονται αθώες αλλά δεν είναι.

Παρακάτω θα δείτε 5 μέρη που τα μικρόβια λατρεύουν να κρύβονται:

Παιδικά παιχνίδια

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί απολυμαίνουν συχνά τα παιχνίδια με τα οποία παίζουν τα παιδιά και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Καθαρίστε τα με ένα αντιβακτηριδιακό πανάκι.

Τηλεκοντρόλ

Μεγάλη εστία μικροβίων, κι αυτό χρειάζεται καθαρισμό σχεδόν καθημερινά με ένα αντιβακτηριδιακό πανάκι.

Διακόπτες

Οι διακόπτες είναι το πρώτο πράγμα που ακουμπάμε όταν μπαίνουμε σπίτι, πριν πλύνουμε τα χέρια μας, με αποτέλεσμα να μαζεύουν πολλά μικρόβια.

Πληκτρολόγιο

Αυτό μάλλον το γνωρίζατε. Από τις πιο σοβαρές εστίες μικροβίων στο σπίτι αλλά και στον χώρο που εργαζόμαστε. Το πανάκι δεν αρκεί για να καθαρίσουν πλήρως, θα πρέπει να γυρίσετε και ανάποδα το πληκτρολόγιο και θα δείτε από αυτά που θα πέσουν πόσο βρώμικο είναι.

Χερούλια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και στις πόρτες αλλά και στο ψυγείο. Εκείνα των πορτών μάλιστα τα ακουμπάμε κι αυτά, ενώ δεν έχουμε πλύνει τα χέρια μας. Σκεφτείτε πόσες φορές την ημέρα τις ανοιγοκλείνετε, ειδικά εκείνη του ψυγείου που την πιάνουν όλοι μέσα στο σπίτι.