Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού» ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις για σήμερα και αύριο

Ενάντια στην κατάθεση του νομοσχεδίου που ιδιωτικοποιεί την παιδοογκολογική μονάδα

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού» ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις για σήμερα και αύριο

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού», προχωρούν σε κινητοποιήσεις ενάντια στην κατάθεση του νομοσχεδίου που ιδιωτικοποιεί την παιδοογκολογική μονάδα.

Το νομοσχέδιο προβλέπει τη σύσταση σύσταση Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) με την επωνυμία «Ογκολογικό Κέντρο Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ”».

Συγκεκριμένα, με αποφάσεις της 5μελούς επιτροπής ΕΙΝΑΠ Παίδων «Η Αγία Σοφία» και του Σωματείου Εργαζομένων «Π. & Α. Κυριακού» οι εργαζόμενοι προχωρούν την Τρίτη 28 Φλεβάρη σε στάση εργασίας από τις 10 π.μ. του ιατρικού προσωπικού και στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αύριο Τετάρτη 1η Μαρτίου, οι εργαζόμενοι προχωρούν σε απεργία και στις 9 π.μ. σε συμβολική περικύκλωση του Παιδοογκολογικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.