ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κορωνοϊός: 53.436 τα νέα κρούσματα – 164 θάνατοι – 85 διασωληνωμένοι

Δείτε τη νέα επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ

Κορωνοϊός: 53.436 τα νέα κρούσματα – 164 θάνατοι – 85 διασωληνωμένοι

Πάνω από 53.000 κρούσματα κορωνοϊού κατέγραψε ο ΕΟΔΥ την περασμένη εβδομάδα (24 Οκτωβρίου – 30 Οκτωβρίου) στην Ελλάδα, όπως ανέφερε στην εβδομαδιαία έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης που δημοσίευσε σήμερα (1/11) όπως κάθε Τρίτη.

Ειδικότερα, καταγράφηκαν από τον ΕΟΔΥ 53.436 κρούσματα κορωνοϊού και 164 θάνατοι. Κάτι που δείχνει ότι οι δείκτες της πανδημίας αυξήθηκαν σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το 23% των κρουσμάτων αφορά επαναλοίμωξη, με το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας να φτάνει στα 5.188.890, εκ των οποίων το 52,1% είναι γυναίκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

To 𝑅𝑡 για την επικράτεια βάσει των κρουσμάτων εκτιμάται σε 0.99 (95% ΔΕ: 0.82 – 1.07).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.