ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κορωνοϊός: Πήγε να κάνει εμβόλιο στη θέση άλλου & συνελήφθη

Στο «φως» νέα υπόθεση με «εικονικούς» εμβολιασμούς

Κορωνοϊός: Πήγε να κάνει εμβόλιο στη θέση άλλου & συνελήφθη

Μια νέα υπόθεση «εικονικού» εμβολιασμού κατά της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού έρχεται στο «φως» της επικαιρότητας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό έλαβε χώρα στη Χαλκίδα, όπου άνδρας προσήλθε σε προγραμματισμένο ραντεβού για εμβολιασμό στο νοσοκομείο της πόλης στη θέση άλλου.

Αναλυτικότερα, ο άνδρας που είναι κάτοικος Εύβοιας, πήρε τη θέση άλλου άνδρα για τον οποίο είχε κλειστεί το ραντεβού εμβολιασμού, ενώ ως μεσολαβητής φέρεται να είναι η φίλη του, η οποία συνελήφθη όπως και ο ίδιος.

Η Ασφάλεια Χαλκίδας, εκτός από τις δύο συλλήψεις, συμπεριέλαβε στη δικογραφία, αφενός τον άμεσα ενδιαφερόμενο, ο οποίος ήθελε να φαίνεται εμβολιασμένος χωρίς να κάνει το εμβόλιο, καθώς και έναν τέταρτο άνδρα που φέρεται να έκλεισε τη συμφωνία με τη γυναίκα φίλη εκείνου που εμβολιάστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι των συλληφθέντων θα οδηγηθεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Χαλκίδας, κατηγορούμενο για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.