ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κως: Πέταξαν… κατά λάθος ιατρικό εξοπλισμό αξίας 10.000 ευρώ 

Η διοίκηση του νοσοκομείου προχώρησε σε ΕΔΕ για το σχετικό περιστατικό

Κως: Πέταξαν… κατά λάθος ιατρικό εξοπλισμό αξίας 10.000 ευρώ 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο της Κω καθώς ένα ιατρικό μηχάνημα αξίας 10.000 ευρώ βρέθηκε… κατά λάθος στα σκουπίδια. 

Σύμφωνα με την πρώην πρόεδρο της Λέσχης Lions Κω κ. Νίλουφερ Τλε, χάθηκε το μισό μηχάνημα της ουρολογικής κλινικής στο νοσοκομείο της Κω, με το οποίο γινόταν επεμβάσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Τλε:

«Το απόγευμα ενημερώθηκα για ένα λυπηρό περιστατικό από ασθενή που είχε προγραμματιστεί για ουρολογική επέμβαση προστάτη από το ουρολογικό του Νοσοκομείου Κω.

Δυστυχώς, το μισό μηχάνημα λείπει από το χειρουργείο (πετάχτηκε λένε κατά λάθος στα σκουπίδια..) το κόστος της ζημιάς αγγίζει τις 10.000 ευρώ…

Το ρεζεκτοσκόπιο αγοράστηκε με πολύ κόπο από τη λέσχη μου στην προεδρία μου πέρυσι και άγγιξε τα 23890 ευρώ.

Υπάρχουν ή υπήρχαν μέχρι πρότινος δύο μηχανήματα πανελλαδικά, ένα στο Λαϊκό νοσοκομείο και ένα στην Κω. Λυπάμαι και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους συμπολίτες μου, που δεν θα πραγματοποιηθούν τα χειρουργεία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Nα σημειωθεί ότι η διοίκηση του νοσοκομείου προχώρησε σε ΕΔΕ για το σχετικό περιστατικό, ενώ παρήγγειλε και το μηχάνημα που πετάχτηκε, το οποίο θα βρίσκεται τις αμέσως επόμενες ημέρες στο νησί μας, ώστε να συνεχίζονται τα χειρουργεία που γίνονται εδώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.