ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σοκ στην Κοζάνη: O προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ υπέστη ανακοπή καρδιάς λίγο πριν το ματς

Άπαντες στο γήπεδο κινητοποιήθηκαν άμεσα, με τον άτυχο άνδρα να διακομίζεται στο νοσοκομείο

Σοκ στην Κοζάνη: O προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ υπέστη ανακοπή καρδιάς λίγο πριν το ματς

Τρομακτικές εικόνες εκτυλίχτηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα Κοζάνη – ΑΕΛ για τη Super League 2, καθώς κατέρρευσε ο προπονητής τερματοφυλάκων των βυσσινί, Παναγιώτης Νάσης.

Άπαντες στο γήπεδο κινητοποιήθηκαν άμεσα, με τον άτυχο άνδρα να διακομίζεται στο νοσοκομείο, έχοντας ευτυχώς τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο Π.Νάσης υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Η έγκαιρη επέμβαση των ιατρικών επιτελείων, αλλά και η παρουσία ασθενοφόρου στο γήπεδο αποδείχτηκε καταλυτική. Στον Παναγιώτη Νάση έγινε ΚΑΡΠΑ, αλλά και χρήση απινιδωτή, με αποτέλεσμα να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Όπως είναι λογικό, ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 15:00 θα αρχίσει μετά τις 16:00.

Σημειώνεται ότι ξαφνικά πέθανε ένας 40χρονος ντράμερ κατά τη διάρκεια ενός λάιβ σε μαγαζί στο Μπουρνάζι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.