ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κράτος σε διάλυση: Εφιαλτικές στιγμές για ασθενή – Το ασθενοφόρο εγκλωβίστηκε στην πλημμυρισμένη Χάλκη

Τελικά ξεκίνησε άλλο ασθενοφόρο από τη Λάρισα για να τον παραλάβει

Κράτος σε διάλυση: Εφιαλτικές στιγμές για ασθενή – Το ασθενοφόρο εγκλωβίστηκε στην πλημμυρισμένη Χάλκη

Τραγικές στιγμές έζησε ένας 83χρονος καρδιοπαθής με τριπλό by pass, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία και κάλεσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, όμως αυτό δεν μπορούσε με κανέναν τρόπο να προσεγγίσει στη Χάλκη όπου βρισκόταν λόγω των έντονων πλημμυρικών φαινομένων που έχουν αποκλείσει τον δρόμο από Πλατύκαμπο.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, οι διασώστες προσπάθησαν να βρουν τρόπο να πλησιάσουν το σπίτι προκειμένου να τον μεταφέρουν στο εφημερεύον νοσοκομείο στη Λάρισα, όμως το ασθενοφόρο εγκλωβίστηκε.

Τελικά ξεκίνησε άλλο ασθενοφόρο από τη Λάρισα με γιατρό και μετά από περιπέτεια, τον παρέλαβε αφού πέρασε από τα διόδια του Μοσχοχωρίου, έπειτα κατευθύνθηκε στον παράδρομο προς Θεσσαλονίκη και ακολουθώντας άλλους παραδρόμους κατάφερε να φτάσει στο σπίτι του για να τον παραλάβει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.