ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξεκινά σήμερα το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικής μαστογραφίας «Φώφη Γεννηματά»

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 1,3 εκατ. γυναίκες και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης

Ξεκινά σήμερα το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικής μαστογραφίας «Φώφη Γεννηματά»

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου αναφέρει ότι «ξεκινά σήμερα το εμβληματικό πρόγραμμα “Φώφη Γεννηματά” για την παροχή δωρεάν προληπτικής μαστογραφίας στις γυναίκες 50 έως 69 ετών»,

«Με σχέδιο το πρόγραμμα απευθύνεται σε 1,3 εκατ. γυναίκες και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης», επισημαίνει.

Στην εκδήλωση παρουσίασης του εμβληματικού προγράμματος, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε ότι το πρόγραμμα κάνει χρήση των βέλτιστων τεχνολογικών εργαλείων που το δημόσιο έχει στη διάθεσή του. «Να επικοινωνήσουμε εμείς πρώτοι με τις γυναίκες οι οποίες βρίσκονται στην κρίσιμη ηλικία, να τις ενθαρρύνουμε να κάνουν τις εξετάσεις και να έχουμε περιγράψει τι πρέπει να γίνει σε περίπτωση που η πρώτη διάγνωση από τη μαστογραφία επιβάλλει πρόσθετες εξετάσεις. Είναι πρόγραμμα με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε επίσης ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό πως μπορούμε να χτίσουμε καμπάνια επικοινωνίας που αφορά όλες τις Ελληνίδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.