ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Le Monde: «Πρέπει να μειωθεί η γονιμότητα και ο πληθυσμός για το καλό μας»! – Πώς σχετίζεται με τα εμβόλια

Πόσο τυχαία και «βολική» ήταν η πανδημία;

Le Monde: «Πρέπει να μειωθεί η γονιμότητα και ο πληθυσμός για το καλό μας»! – Πώς σχετίζεται με τα εμβόλια

Άρθρο της γαλλικής εφημερίδας Le Monde αναφέρεται στην ανάγκη «μείωσης του πληθυσμού» λόγω της… «κλιματικής αλλαγής».

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «Η μείωση του πληθυσμού θα συμβάλει στον μετριασμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη».

Όπως σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Ενώ ο παγκόσμιος πληθυσμός θα ξεπεράσει τα 8 δισεκατομμύρια πριν από το τέλος του έτους, είναι καιρός να φανταστούμε νέες λύσεις για την μείωση της ανθρώπινης γονιμότητας, διαβεβαιώνει, σε φόρουμ στον «Κόσμο», η ένωση ‘Υπεύθυνη Δημογραφία’».

Φυσικά σε μία εποχή όπου ζήσαμε μία παγκόσμια πανδημία με αναγκαστικά περιοριστικά μέτρα και απαγόρευση στις μετακινήσεις όπως και αναγκαστικούς και εκβιαστικούς μαζικούς εμβολιασμούς αναδύονται υποψίες μήπως τελικά υπάρχουν κάποια οργανωμένα σχέδια που έχουν συγκεκριμένους σκοπούς εν άγνοια των πολιτών σε όλο τον κόσμο.

Το άρθρο της Le Monde αναφέρει ξεκάθαρα ότι πρέπει να βρεθούν νέες λύσεις «για την μείωση της ανθρώπινης γονιμότητας».

Δηλαδή να σταματήσουν οι άνθρωποι να γεννάνε οι να έχουν τη δυνατότητα να γεννάνε. Αυτό μπορεί να γίνει είτε ιατρικά είτε με οικονομική εξαθλίωση γιατί απλούστατα οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να συντηρήσουν παιδιά.

Σε ό,τι αφορά την ιατρική εκδοχή όμως θα σημειώσουμε το άρθρο που δημοσιεύσαμε λίγες ημέρες πριν.

Έκθεση-«βόμβα» από την Γερμανία αποκαλύπτει υπάρχει ξαφνική και δραματική πτώση των ποσοστών γονιμότητας στην Γερμανία και την Σουηδία.

Σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Έρευνας Πληθυσμού της Γερμανίας, «υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ της έναρξης των προγραμμάτων εμβολιασμού και της μείωσης της γονιμότητας εννέα μήνες μετά».

Φυσικά προκύπτουν απεριόριστες ευθύνες για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία εκβίασε και εξανάγκασε χιλιάδες πολίτες να εμβολιαστούν μαζικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναρωτιόμαστε όμως εάν είναι τυχαία η αναφορά της Le Monde σχετικά με τις «λύσεις για μείωση της γονιμότητας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.