ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Λιποθύμησε υγειονομικός απεργός πείνας έξω από το υπουργείο Υγείας λόγω της εμμονής της κυβέρνησης (βίντεο)

Η κυβέρνηση συνεχίζει να τους κρατά εκτός ΕΣΥ

Λιποθύμησε υγειονομικός απεργός πείνας έξω από το υπουργείο Υγείας λόγω της εμμονής της κυβέρνησης (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα έξω από το υπουργείο Υγείας, καθώς μια από τους έξι υγειονομικούς που κάνουν απεργία πείνας λιποθύμησε. 

Οι υγειονομικοί βρίσκονται για όγδοη ημέρα σε απεργία πείνας, καθώς διαμαρτύρονται για τις αναστολές εργασίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες η συγκεκριμένα γυναίκα υπέστη υπογλυκαιμικό σοκ. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε την απεργό για να τη μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Παρ΄ όλα αυτά ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, δεν δείχνει να συγκινείται και συνεχίζει να μιλά με κυνικότητα.

Ο Θ.Πλεύρης είπε ότι οι υγειονομικοί που παραμένουν ανεμβολίαστοι θα παραμείνουν εκτός ΕΣΥ έως και τις 31/12. Μετά το ζήτημα τους θα επανεξεταστεί ανάλογα με το πώς θα εξελίσσεται η πανδημία. Ο υπουργός Υγείας, είπε ότι από τους 7.000 υγειονομικούς που τέθηκαν σε αναστολή αρχικά, αυτή τη στιγμή παραμένουν ανεμβολίαστοι οι περίπου 3.500, αλλά υπάρχουν και πολλοί που επέστρεψαν με πιστοποιητικό νόσησης, οπότε δεν μπορεί να υπάρχει σαφής εικόνα για το πόσοι εμβολιάστηκαν.

Δείτε βίντεο: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.