ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Μ.Γιαννάκος για δηλώσεις Χ.Καλλιάνου: «Ανατρίχιασα με τις σκέψεις περί ευθανασίας του πατέρα του»

«Σκέφτηκα να κάνω ενός τύπου ευθανασία στον πατέρα μου», είχε δηλώσει ο αδερφός του Γ.Καλλιάνου

Μ.Γιαννάκος για δηλώσεις Χ.Καλλιάνου: «Ανατρίχιασα με τις σκέψεις περί ευθανασίας του πατέρα του»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, σχολίασε τις δηλώσεις του Χρήστου Καλλιάνου που αναφερθείς στα όσα προηγήθηκαν του θανάτου του πατέρα του στο νοσοκομείο «Αττικόν» μίλησε για τις σκέψεις που είχαν ως οικογένεια περί ευθανασίας.

Όπως τονίζει ο κ. Γιαννακός «σήμερα μπόρεσα να διαβάσω τις δηλώσεις του γιατρού Καλλιάνου για σκέψεις ευθανασίας του πατέρα του και ανατρίχιασα. Και όμως πέρασαν στα ψιλά γράμματα της επικαιρότητας.

Είναι εύκολο να πάρεις τις οποιεσδήποτε ουσίες από νοσοκομείο της Κύπρου και μάλιστα για ιδίαν χρήση και για τέτοιο λόγο; Στο ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείο νοσηλευόνταν ο πατέρας του.

Πώς θα έκανε κάποιο είδος ευθανασίας; Εαν προχωρούσε σε αυτή τη πράξη στη νεκροψία θα ανιχνεύονταν οι ουσίες που επέφεραν το θάνατο του πατέρα του.

Δεν θα πήγαιναν φυλακή οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που είχε τη φροντίδα του ασθενούς; Επιτρέπεται η ευθανασία στη χώρα μας; Ευτυχώς δεν συνέβησαν όλα αυτά. Ψυχραιμία».

Χρήστος Καλλιάνος: «Σκέφτηκα να κάνω ενός τύπου ευθανασία στον πατέρα μου»

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του Χρήστου Καλλιάνου οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Το «Πρωινό», είπε μεταξύ άλλων, «αισθάνομαι συντετριμμένος, απογοητευμένος και στενοχωρημένος. Χάθηκε ο μπαμπάς άδικα και είμαι και γιατρός και δεν μπορούσα να τον βοηθήσω. Πέθανε λόγω μιας αναλγησίας και αλαζονείας που ήταν συνεχής. Συγκλονίστηκα τόσο πολύ που αναρωτιόμουν αν ήμουν αδαής ή αν αυτοί ήταν άσχετοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια αποστροφή που προκάλεσε αίσθηση, είπε ότι «σκέφτηκα ακόμη και να φέρω ουσίες από το νοσοκομείο όπου εργάζομαι και να του κάνω ενός τύπου ευθανασία. Η διασωλήνωση του πατέρα μου έγινε για τα μάτια του κόσμου. Στον Άδωνι Γεωργιάδη θα απαντούσα ότι δεν ξέρει τι του γίνεται, δεν ήταν μπροστά, δεν ήταν γιατρός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.