ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Γιαννάκος για ναυτικές φωτοβολίδες: «Είναι θανατηφόρα όπλα – Σου κατατρώγουν τα σωθικά»

«Προκαλούν τρομακτικά τραύματα»

Μ.Γιαννάκος για ναυτικές φωτοβολίδες: «Είναι θανατηφόρα όπλα –  Σου κατατρώγουν τα σωθικά»

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, με αφορμή τον τραγικό θάνατο 33χρονου στην Κρήτη, μίλησε για τους τεράστιους κινδύνους που εγκυμονεί η χρήση ναυτικών φωτοβολίδων, τονίζοντας πως «είναι θανατηφόρα όπλα, σου κατατρώγουν τα σωθικά». 

«Έχουμε δύο τραγικούς θανάτους από ναυτική φωτοβολίδα νέων ανθρώπων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο ένας από τυφλή οπαδική βία. Ο δεύτερος από διασκέδαση την Κυριακή της αποκριάς», τόνισε αρχικά ο Μιχάλης Γιαννάκος.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τα τραύματα που προκαλούν οι ναυτικές φωτοβολίδες. Σου κατατρώγουν τα σωθικά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Το προσωπικό των νοσοκομείων Νίκαιας και Αγίου Νικολάου έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσουν τα δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν», τόνισε ο ίδιος.

«Συνομίλησα με το προσωπικό των νοσοκομείων που υπερέβαλαν εαυτόν να σώσουν τα παιδιά. Είναι θανατηφόρα όπλα. Προκαλούν τρομακτικά εσωτερικά τραύματα», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Καμπανάκι για τις φωτοβολίδες

«Προσοχή λοιπόν σε τέτοια θανατηφόρα αντικείμενα. Κρίμα να φεύγουν ζωές ανθρώπων τσάμπα. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα νοσοκομεία όσο και οργανωμένα να είναι σηκώνουν τα χέρια ψηλά», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προσοχή και αυτοσυγκράτηση λοιπόν. Υπάρχουν ασφαλείς τρόποι διασκέδασης. Ας αφήσουμε τις ναυτικές φωτοβολίδες για τους ναυτικούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.