Μ.Παγώνη: «Κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο νέων μεταλλάξεων – Πιθανά τα νέα μέτρα από Σεπτέμβριο»

Τις δηλώσεις του Μ.Γκέιτς επικαλέστηκε η Μ.Παγώνη

Μ.Παγώνη: «Κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο νέων μεταλλάξεων – Πιθανά τα νέα μέτρα από Σεπτέμβριο»

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη υποστήριξε ότι στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει μια αύξηση κρουσμάτων Covid-19, λόγω Πάσχα, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να επιβληθούν νέα μέτρα από Σεπτέμβριο. 

«Πρέπει οπωσδήποτε να εξυπηρετηθούν οι non-covid ασθενείς», τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, καθώς μέχρι τώρα ολόκληρα τμήματα είχαν μετατραπεί σε κλινικές covid λόγω των πολλών κρουσμάτων που χρειάζονταν εισαγωγή.

Σχετικά με την άρση των μέτρων από την 1η Μαΐου, είπε ότι αν το σύστημα πιεστεί θα ξεκινήσουν πάλι τα μέτρα το Σεπτέμβρη. «Κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο νέων μεταλλάξεων», επεσήμανε, «αντιγράφοντας» επί της ουσίας τα όσα δήλωσε ο Μπιλ Γκέιτς τις προηγούμενες ημέρες.

Ερωτηθείσα για πιθανή έξαρση των κρουσμάτων, είπε ότι πλέον βοηθάει ότι καθόμαστε και σε εξωτερικούς χώρους. Ανέφερε, επίσης, ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα υπάρξει μια μικρή αύξηση στα κρούσματα λόγω Πάσχα.

Όσον αφορά στην ηπατίτιδα σε παιδιά, τόνισε ότι δεν έχει σχέση με τα εμβόλια. «Τις ηπατίτιδες τις έχουμε και τις διαχειριζόμαστε τόσα χρόνια. Αν χρειαστεί μεταμόσχευση για παιδιά υπάρχουν δύο κέντρα στην Ιταλία. οι μπορούν να κολλήσουν», κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.