ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μ.Παγώνη: «Τα δύο ενισχυμένα εμβόλια της γρίπης είναι για τους άνω των 65 ετών με συνταγογράφηση»

«Ο κόσμος εμβολιάζεται μετά τις 20 Οκτωβρίου γιατί θέλουμε δύο βδομάδες μετά το εμβόλιο να κάνουμε τα αντισώματα»

Μ.Παγώνη: «Τα δύο ενισχυμένα εμβόλια της γρίπης είναι για τους άνω των 65 ετών με συνταγογράφηση»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης μίλησε για το χρόνο που πρέπει να γίνει το εμβόλιο της γρίπης, τη συνταγράφησή του αλλά και το ποιους αφορούν τα νέα ενισχυμένα εμβόλια.

Όπως ανέφερε αρχικά, τα δύο νέα ενισχυμένα εμβόλια της γρίπης είναι για τους άνω των 65 ετών με συνταγογράφηση.

«Τα εμβόλια της γρίπης από τέσσερα έγιναν έξι. Μπήκαν δύο ενισχυμένα. Τα δύο ενισχυμένα είναι για τους άνω των 65 ετών με συνταγογράφηση. Εάν κάποιος από αυτούς των άνω των 65 για δικούς του λόγους δεν θέλει να κάνει το ενισχυμένο, μπορεί να κάνει το απλό που έχει δοκιμάσει τόσα χρόνια χωρίς συνταγογράφηση από 1η Νοεμβρίου. Το απλό εμβόλιο της γρίπης μέχρι την 1η Νοεμβρίου θα είναι με συνταγογράφηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κόσμος εμβολιάζεται μετά τις 20 Οκτωβρίου γιατί θέλουμε δύο βδομάδες μετά το εμβόλιο να κάνουμε τα αντισώματα. Επομένως αν πας μετά το τέλος Οκτώβρη συν δύο ημέρες φτάνεις γύρω στο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου. Από εκεί και πέρα είσαι ασφαλής για ιώσεις και γρίπη», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.