ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μην το αμελείτε: Ο σοβαρός κίνδυνος αν δεν βουρτσίζουμε τα δόντια μας πριν τον ύπνο

Κατά τη διάρκεια του ύπνου δεν παράγουμε αρκετό σάλιο κι έτσι όλες οι τροφές και τα σάκχαρά τους παραμένουν στον οργανισμό

Μην το αμελείτε: Ο σοβαρός κίνδυνος αν δεν βουρτσίζουμε τα δόντια μας πριν τον ύπνο

Ένας οδοντίατρος αποκάλυψε στο Tik Tok ότι αν δεν βουρτσίζετε τα δόντια σας πριν τον ύπνο υπάρχει κίνδυνος για την εμφάνιση καρδιακών παθήσεων.

«Στην πραγματικότητα το βούρτσισμα των δοντιών σας το βράδυ είναι πιο σημαντικό από το πρωί» τόνισε στο βίντεο.

Ο λόγος που πρέπει να κοιμόμαστε με καθαρά δόντια το βράδυ είναι επειδή κατά τη διάρκεια του ύπνου δεν παράγουμε αρκετό σάλιο το στόμα μας, με αποτέλεσμα όλες οι τροφές και τα σάκχαρά τους να παραμένουν στον οργανισμό μας.

Έτσι όλα αυτά τα βακτήρια που μένουν στο στόμα μας μπορούν να δημιουργήσουν ασθένεια στα ούλα, που σχετίζεται με την εμφάνιση καρδιακών νόσων.

@drstewartbeggs Bad news if you don’t brush your teeth at night #brushteethatnight #nighttime #nighttimeroutine #brushyourteeth #teethtok #fyp #drstewart #oralcare #heartdisease ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.