ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Καπραβέλος: «Η 3η και η 4η ενισχυτική δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό πρέπει να γίνουν»

«Ο κορωνοϊός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη» είπε ο Ν.Καπραβέλος

Ν.Καπραβέλος: «Η 3η και η 4η ενισχυτική δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό πρέπει να γίνουν»

Την άποψη του ότι δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό εξέφρασε ο διευθυντής στη Β΄ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στις γιορτές για το Πάσχα, αλλά και την τέταρτη δόση του εμβολίου. 

«Μπορούμε να κάνουμε Πάσχα χωρίς να έχουμε τόσο μεγάλο κίνδυνο. Είναι καλό να μην καλλιεργούμε ένα υπεραισιόδοξο κλίμα. Να κάνουμε ό,τι είναι να κάνουμε ακολουθώντας τα πρωτόκολλα, με μάσκες σε εσωτερικούς χώρους. Η παραλλαγή αυτή δεν είναι ικανή να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Όμως φαίνεται, ότι η 3η και η 4η ενισχυτική δόση του εμβολίου πρέπει να γίνουν», σημείωσε ο κ. Καπραβέλος.

«Ο ιός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη»

«Υπάρχει μεγάλη διασπορά της νόσου. Ευτυχώς υπάρχουν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. Ο ιός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Είναι ανεπίτρεπτο να έχουμε 50 νεκρούς κάθε ημέρα. Δεν πρέπει να δώσουμε άλλη ευκαιρία σε αυτό τον ιό. Αρχίζουμε τώρα να μπαίνουμε σε μία σειρά, αλλά είμαστε ακόμα υπό τη σκιά του ιού», τόνισε.

«Χρειάζεται προσοχή για να μην αναζωπυρωθεί η πανδημία»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μέχρι το Πάσχα πρέπει να κάνουμε αυτό που λέει η πολιτεία. Οι μάσκες δεν έχουν καταργηθεί σε κλειστούς χώρους και όπου υπάρχει συνωστισμός. Οι επιχειρηματίες και οι εκκλησίες πρέπει να φροντίσουν να μη δημιουργηθεί μεγάλος συνωστισμός. Χρειάζεται προσοχή για να μην αναζωπυρωθεί η πανδημία», ανέφερε ο κ. Καπραβέλος και συμπλήρωσε ότι «Οι ηλικιωμένοι, οι άνω των 60 πρέπει να κάνουν την 3η και την 4η δόση του εμβολίου. Αν τα κάνουμε αυτά, δε φοβόμαστε τίποτα. Η πίεση στο σύστημα υγείας τώρα δεν είναι τόσο έντονη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.