Τα εμβόλια Covid-19 έχουν σκοτώσει πάνω από 20 εκατ. ανθρώπους – «Οι θάνατοι έχουν αυξηθεί κατά 180%»

Ο Δρ David Martin πιστεύει ότι μέχρι το 2028, περίπου 700 εκατ. άνθρωποι θα έχουν πεθάνει από τα εμβόλια Covid

Τα εμβόλια Covid-19 έχουν σκοτώσει πάνω από 20 εκατ. ανθρώπους – «Οι θάνατοι έχουν αυξηθεί κατά 180%»

Η θνησιμότητα από άγνωστες αιτίες μετά την έναρξη των εμβολιασμών αυξήθηκε κατά 180%.

Τα εμβόλια κατά του Covid-19 έχουν ήδη στοιχήσει τη ζωή σε 20 εκατομμύρια ανθρώπους και έχουν αφήσει με προβλήματα από τις παρενέργειες περισσότερους από 2,2 δισεκατομμύρια παγκοσμίως.

Όλα αυτά την ώρα, που οι κυβερνήσεις, επέβαλαν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με σκευάσματα που ήταν σε πειραματικό στάδιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα, τους επόμενους μήνες και χρόνια, αυτοί οι αριθμοί θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο, καθώς οι τα εμβόλια που βασίζονται για την θεραπευτική τους δράση στις πρωτεΐνες αιχμής, βλάπτουν προοδευτικά τους οργανισμούς των «πλήρως εμβολιασμένων», αφήνοντάς τους επιρρεπείς όχι μόνο σε κάθε ασθένεια που εμφανίζεται ως αυτοάνοσο νόσημα, αλλά και σε θανατηφόρους θρόμβους όπως η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα.

Η συγκέντρωση των στοιχείων και το περιθώριο λάθους

Η ομάδα των γιατρών συγκέντρωσε, διαχώρισε στοιχεία από εθνικούς ιατρικούς φορείς και χρησιμοποιώντας μετρήσεις και αλγορίθμους για τον υπολογισμό στατιστικού λάθους κατέληξε στο παραπάνω συμπέρασμα.

Επισημαίνει δε, πως ως διαδικασία, ήταν χρονοβόρα και δύσκολη, καθώς, υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις και ποικίλλει από χώρα σε χώρα ο τρόπος που καταχωρούνται οι νοσηλείες, οι παρενέργειες που εμφανίζουν οι ασθενείς και οι θάνατοι, μετά τα εμβόλια, ακόμη και από δήμο σε δήμο, ενώ υπάρχουν και φορείς που δεν αποκαλύπτουν τα πλήρη στοιχεία, ή δίνουν αποσπασματικές πληροφορίες.

Είναι γνωστό επίσης, αν και όχι επίσημα παραδεκτό πως απλές γρίπες καταχωρήθηκαν ως μολύνσεις Covid, ενώ και θάνατοι αποδόθηκαν ψευδώς στον «ιό», έτσι ώστε αργότερα τα εμβόλια να μπορούν να γίνουν αποδεκτά ως «θεραπεία».

Τα «περιστατικά» Covid αυξήθηκαν εκθετικά μετά την καμπάνια Warp Speed

Το 2020, πριν από την επίσημη κυκλοφορία των εμβολίων υπό τον Donald Trump, το ετήσιο ποσοστό των «κρουσμάτων» του κορωνοϊού ήταν περίπου 70 εκατομμύρια – και λάβετε υπόψη ότι ο επίσημος ορισμός της «περιπτώσεως» εξακολουθεί να είναι εξίσου ασαφής σήμερα όπως ήταν στο έναρξη της πανδημίας.

Μετά την έναρξη της Επιχείρησης Warp Speed, ο ετήσιος αριθμός των κρουσμάτων covid πενταπλασιάστηκε αγγίζοντας τα 330 εκατομμύρια.

Το ετήσιο ποσοστό θνησιμότητας αυξήθηκε επίσης από 1,7 εκατομμύρια πριν την Επιχείρηση Warp Speed, σε 2,9 εκατομμύρια μετά.

Αυτό είναι σημαντικό γιατί δείχνει ότι οι εμβολιασμοί δεν «σώζουν ζωές» όπως υποστηρίζεται ακόμα.

Το αντίθετο ισχύει στην πραγματικότητα, καθώς πολλοί περισσότεροι άνθρωποι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν στην εποχή των εμβολίων.

Τα ποσοστά των αυξήσεων

«Αντί 95% (ή 91% στις δοκιμές) μείωση των κρουσμάτων και των θανάτων, υπήρξε 370% αύξηση στο ετήσιο ποσοστό κρουσμάτων», γράφει ο Peter Halligan στο Substack του.

«Οι ετήσιοι θάνατοι έχουν αυξηθεί κατά 180%».

Ο Halligan εξέτασε δεδομένα στο σύστημα αναφοράς παρενεργειών από τα εμβόλια της κυβέρνησης (VAERS) για να καταλήξει στους αριθμούς 20 εκατομμυρίων νεκρών και 2,2 δισεκατομμυρίων ασθενών με σοβαρές παρενέργειες.

Δεδομένου ότι το VAERS καταγράφει μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό πραγματικών παρενεργειών που σχετίζονται με το εμβόλιο, ο Halligan συνεκτίμησε όλα τα διαθέσιμα δεδομένα και κατέληξε σε στοιχεία πολύ πιο ακριβή από αυτά που δίνει η κυβέρνηση ή η Big Pharma.

Ο Δρ David Martin πιστεύει ότι μέχρι το 2028, περίπου 700 εκατομμύρια άνθρωποι θα έχουν πεθάνει από τα εμβόλια Covid.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από αυτά, τα 100 εκατομμύρια υπολογίζεται ότι θα είναι εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, αφαιρώντας τη χώρα από περίπου το ένα τρίτο του συνολικού πληθυσμού της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.